Seuraa 

Vauva on 3,5 kk. Tähän mennessä on käytetty trikooliinoja (kaislakehto ja hug a bub). Nyt meinasin hommata jämäkämmän liinan ja/tai tuon ergo-kantorepun. Liinailusta olen tykännyt tähän mennessä ja vauva myös.Kumpaa suosittelisitte, pitkää kudottua kantoliinaa vai tuota Ergo-kantoreppua vai mahtaako tulla käyttöä molemmille? Molemmat käytössä olleet trikooliinat on olleet ahkerassa käytössä.Tuosta ergo-kantorepusta vielä. Onko se uusi malli jotenkin merkittävästi parempi kuin vanha? Vanhoja sais nyt alennettuun hintaan mutta alennusta ei ole niin merkittävästi kuitenkaan että jos se uusi on parempi niin otan sitten silti sen... jos siis tuohon ergoon päädyn.

Kommentit (5)

Eli meillä on 2 kudottua liinaa, jotka ovat olleet trikoisen Huggiksen jälkeen ahkerassa käytössä. Ensin pitempi liina (noin 5 metriä) tuplaristi-sidonassa, ja nyt lyhyempi liina (3 metriä ja risat) yksinkertaisemmassa ristisidonnassa (" vauva" on jo 1,5 v).Olen tykännyt kovasti molemmista kudotuista liinoista, mutta nyt on Ergon hankinta harkinnassa, koska kohta pitäisi siirtää selkäpuolelle ja pitkän liinan kanssa tuntuu selkäsidoonta vähän epävarmalta...Mutta siis ainakin tähän ikään asti on kudottu liina ollut meillä tosi hyvä!Hei,Itselläni kohta puoli vuotias tyttö (s.1.8) ja painoa oli 5-kuisena 8945g. Liinailin hänen kanssaan ahkerasti parin kolmen ekan kuukauden aikana Baby Bundlerilla. Lokakuun lopussa eli kun neiti oli pari päivää vajaat 3kk siirryimme ERGOon. Liinailtiin vielä senkin jälkeen, mutta satunnaisesti. Itselläni on uusi ergo jonka olen kokenut erittäin näppäräksi ja hyväksi nyt muutaman kuukauden kokemuksella. Neiti alkaa olemaan painava edessä kannettavaksi, mutta lapsen kuitenkin ollessa vasta puolivuotias häntä on yksin vaikea saada taakse. Ystävälläni on vanhan mallinen ergo eikä niillä nyt kai ihan hirveästi eroa ole. Suurin ero lienee uudenmallisessa mahdollisuus kantaa lonkalla, johon vanhempi ei sovi. Uudessa on myös huppu (tukemaan pienen päätä ja suojaamaan auringolta), vanhasta en tiedä - löytyykö siitä.Eniten pidän ergon nopeasta ja helposta tavasta pukea ja riisua. Myös lapsi on viihtynyt hyvin ergossa alusta asti. Niin ja iso plussa sille, että jos tarvii vaihtaa lasta lennossa niin ei tarvitse muuten kuin kiristää tai löysentää solkia. Itselläni reilu 2v lapsi ja joskus olen häntä kantanut jos on väsähtänyt eikä rattaat ole kiinnostanut, silloin on nopeampaa kuin liinan kanssa joka täytyy aina avata ja kiristää..En kuitenkaan vertaa liinaa ja ergoa keskenään, kerron vain oman kokemukseni repusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyttö nyt 6,5 kk. Meillä päädyttiin siihen, että reppu ostetaan, koska liina on meidän käytössä pikkuisen hankalampi (oli esim. matkoja edessä ja tahdottiin nopsasti päälle viritettävä ratkaisu eikä pitkiä liinanpäitä pyyhkimään lentokenttien lattioita päälle laitettaessa:-)). Meille kuitenkin ostettiin patapum-reppu, rutosti halvempi kuin ergo, mutta ei juurikaan käsittääkseni eroa siitä, kantoasento sama turvallinen sammakkoasento (muunlaisia en olisi edes harkinnut). Paitsi että lonkalla tällä ei voi kantaa. Sain vielä tarjouksesta 50 eurolla uuden mallin. Tosi tyytyväisiä on oltu, esim. kaupoissa huippukätevä kun tyttö kypsyy vaunuissa / rattaissa oloon tai kun ei oteta rattaita mukaan ollenkaan. Ehkä kudottua pitkää liinaa vielä harkitaan joskus, mutta juuri nyt tullaan toimeen trikoolla ja repulla. Voisin kuvitella, että reppu on kesälläkin viileämpi ja mukavampi? No, se jää nähtäväksi. Silloin on taas edessä pitempi reissu ja reppu varmasti kovassa käytössä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat