Seuraa 
Hei!Meillä poika pian 1v 5kk. Ennen nukkui hyvin ulkona pväunet , jotka kesti 2- 3 tuntia. Nyt unista tullut rikkonaisia, nukkuu tunnin hyvin ja herää itkemään, hiukan lykkii vaunuja niin nukahtaa vielä tunniksi. Mistäköhän voisi johtua? Yöllä nukkuu noin 20- 8 , silloinkin herää kerran kaksi itkemään ja seisoo sängyssään ja pitää käydä halaamssa ja taputtamassa takapuoleen ,niin jatkaa unia.

Mietin voisiko johtua siitä kun viikko sitten oppi kävelemään?

Tiedän että pojalle ei riitä tunnin uni, koska sillon on itkuinen ja kiukkuinen koko illan. Sisällä nukkuminen on yhtä huutoa, en ole kesän jlk enää edes kokeilut. Muilla kokemuksia, kiitos jo etukäteen. Kauanko tämä vaihe kestää?

Kommentit (3)

eroahdistuksesta. Tuossa iässä vanhemmista erossa oleminen voi olla vaikeaa ja pelottavaa. Voi olla ,että jos hän herää kesken unien niin alkaa sitten itkeä, kun äitiä tai isää ei näy. Kestää oman aikansa, ennenkuin taas tasoittuu. Kannattaa ainakin hereilläolo aikana antaa lapselle mahdollisimman paljon läheisyyttä ja ottaa syliin aina kun hän haluaa, että saa ns tankattua turvallisuutta itselleen.

Meidän poika on nyt 1v 10kk. Hän nukkuu päiväunet vaunuissa parvekkeella. Joskus joulukuussa hän alkoi myös heräillä kesken unien. Sääntö oli melkein, että puoli tuntia nukuttuaan heräsi kovasti itkien ja tiesin jo olla valmiudessa mennä nukuttamaan uudelleen. Hän nukahti yleensä melkein saman tien uudelleen. Päiväunet oli kokonaisuudessaan 2-3 h.

Viikko-pari sitten nuo heräilyt loppui ja nyt nukkuu taas ihan hyvin päiväunet.

En todellakaan tiedä mistä tuo johtui. Oli ehkä vaan joku vaihe, joka toivottavasti teilläkin menee ohi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Samaa meilläkin, ja poika nyt 1v9kk.

Joten ei se välttämättä ole ohimenevä kausi, voi olla opittuakin. Ja meillä ainakin on poika heti valppaana jos vähänkin menee kurkistelemaan huoneeseen väärään aikaan...:-)

Että, tsemppiä vaan!Olen pojalle selittänyt, ja vähän hän tuntuu ymmärtävänkin jo asiasta, mutta ei hän silti ole kovin rauhallisesti koskaan nukahtanut, ellei ole umpipoikki ollut.Meillä ollaan jopa muutama pvä viikossa ilman päikkäreitä, kun ei vaan suostu nukahtamaan...ja voipi olla liian vähäisestä aktiviteetistakin kyse, vaikka joka pvä ulkoillankin.

Olen kuullut, että jotkut lopettavat kotihoidossa ollessaan päikkäreiden nukkumiset n. 1v6kk iässä. Ja se ei ole epänormaalia!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat