Vierailija

mies oli viikonloppuna poikien kanssa juhlimassa. hirveä känni kuulemma oli, ja äijäkultani oli sammunut kaverin sohvalle.ja kaverit oli tehny jäynän..

mies siis tuli kotiin tamponi perseessä, lankakin oli katkaistu!!

siis mies ei sitä heti sunnuntaina tajunnut, ihmetteli vaan kun tuntui että oli ummetusta. vasta maanantaina kamala totuus paljastui, kun ensin oli ähkinyt yli puol tuntia pöntöllä naama punaisena!

tuli äijä mua kysymään katsomaan taskulampulla että mitä ylimääräistä siellä persaukossa oli!!hyi hemmetti, en enää ikinä tahdo tohon joutua!!! jouduin kaivamaan sen sieltä ulos sormia ja pinsettejä käyttäen!!!!en kyllä enää ikinä ukkoa päästä jätkien kanssa ryypylle, tiedä mitä sieltä joutuis kaivamaan ens kerralla!!

Kommentit (22)

kai ne jotain kumihanskoja käytti, mä ainakin käytin! onneks on aina varastossa noita kertakäyttöhanskoja.

arvatkaa vaan haisko koko vessa kamalalta kun sitä " toimenpidettä" tein.

oikeen krapulapaskat oli tulossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on vaan kuulemma yleistä heidän piireissä että jäyniä tehdään jos uskaltaa sammua! yheltä oli pari vuotta sitten ajeltu kaikki karvat pois.onneks noita ryyppyiltoja ei ole kun kerran puolessa vuodessa.mutta eipä kyllä ukkoa siellä näy puolen vuoden päästä!!!

kavereille kalsarikänni pippalot.no,veli oli sammunut ja aamulla kun heräsi löysi paidan taskustaan kulma- sekä munakarvansa :) jestas kun nauroin sillon kun kuulin tuon :) :) :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat