Vierailija

Miten se tehdään?

Miten se koko systeemi aloitetaan, jos lähetän sen sähköpostilla?En ikinä ole s-postitse lähettänyt työhakemusta...

Kommentit (9)

TYÖHAKEMUS?' siinä pääset varmasti hyvin alkuun tuossa vapaamuotoisen hakemuksen teossa. Useinhan se lähtee liikkeelle siitä, mitä työtäpaikkaa ja tarkemmin mitä tehtävää haet ja vastaat omalla osaamisellasi ja persoonallasi siihen.Jos sulla hyvin työkokemusta ja koulutusta, niin painota enemmän niitä muistaen kuitenkin kertoa vähän itsestäsi. Jos sulla ei työkokemusta ole kertynyt kovinkaan paljon, niin silloin sun täytyy hyödyntää enemmän omaa persoonaasi, mitä tykkäät tehdä ja mitä suunnitelmia sull aon työn/koulutuksen/elämän suhteen.Ja aina tulee muistaa se työnantajan näkövinkkeli - lue tekstiäsi vieraan eli työhönottajan silmin ja arvioi ottaisitko itsesi sillä hakemuksella töihin.Sähköisesti voit laittaa hakemuksen liitetiedostona normaalin sähköpostiviestin mukana. Useissa firmoissa on omat työnhakusivut, jonne menet ja alat naputtaa hakemuksesi paperiversio apuna. Täytät tarvittavat kohdat ja kun olet valmis, paina enter. TARKISTA ETTÄ TEKSTISI ON VIRHEETÖNTÄ JA YHTEYSTIETOSI ON KUNNOSSA; MYÖS PUHELINNUMEROSI ON MUKANA!!!Terkuin:Meeri

Kirjoitan viestiosioon sen, miksi kuvittelen sopivani työpaikkaan ja mikä työkokemus on se, joka vahvistaa osaamistani. Liitteenä on vain CV,mistä näkyy sekä yhteystiedot että muu osaaminen, työkokemus, koulutus ja muut tärkeät asiat.Tähän saakka olen saanut ihan mukavia palautteita, joten ilmeisesti ei kovin huono hakemus ollut. Haastatteluun saakka olen päässyt, mutta sitten on stopannut. Hakemus on siis hyväksytty, mutta persoona ei ole ollutkaan sopiva.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

työnhakukurssilla, ettei kotiäitivuosia tarvitse erikseen ilmoittaa. Riittää, että CV:ssä on lasten lukumäärä ja syntymävuodet.Muutenhan ei lapsiakaan tarvitse ilmoittaa (eiväthän ne työntekoon vaikuta), mutta jos CV:ssä on selviä (lapsista johtuvia) aukkoja, niin lasten syntymät auttavat selittämään ne.

selitys. Voit siis laittaa vain ne lasten syntymävuodet tai niputtaa yhteen kotona viettämäsi vuodet. Olen jo aiemmin korostanut sitä, miten paljon sitä voi itsestään ja elämästä oppia kun on kotona lasten kanssa. SItä aikaa ei kannata vähätellä, vaan ottaa sekin oppi hyödyksi.Onnea hakuseen!MeeriElikkä tässä kolmen (kaksi lasta) kotiäitivuoden jälkeen väsäilen hakemuksia. Työpaikka kyllä on mihin palata on kyllä olemassa, mutta tietyistä syistä en kirveelläkään haluaisi sinne palata...Eli kysymys: Miten ilmoitetaan kotona vietetyt vuodet. CV:ssä vai siinä vapaamuotoisessa hakemuskirjeessä? Jostain luin, että missään nimessä ei tarvitse laittaa CV:hen (eihän sairaslomiakaan laiteta...) vaan asiasta mainitaan hakemustekstissä. Miten on?

laittaa kaikille paikkaa hakeneille tiedon siitä, miten työpaikka on täytetty, niin silloin asia on sillä kunnossa. Muussa tapauksessa asiaa voi asiallisesti tiedustella; ' johtuuko se aina siitä hakijan persoonasta' en tiedä, joskus kyllä, toisinaan ratkaisevana tekijänä on ihan jokin muu seikka.Terkuin:Meeri* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat