Vierailija

Blondi meni kirjastoon

Hän sanoi kirjastonhoitajalle: Ottaisin Bigmacin ja ranskalaiset

Kirjastonhoitaja: Tämä on kuules kirjasto!

Blondi: Ahaa, ymmärrän!...ja kuiskaa tätille korvaan " ottaisin bigmacin ja ranskalaiset"

Kommentit (1)

Verotoimisto lähettää tarkastajansa synagogaan.

Tarkastaja tekee kaikki tarvittavat tarkastukset ja kääntyy sitten kohti Rabbia ja sanoo: " Huomasin että ostatte paljon kynttilöitä" ." Kyllä" , vastaa rabbi.

" No, Rabbi, mitä te teette kaikella steariinilla joka kynttilöistä valuu hukkaan?" Kysyy tarkastaja. " Hyvä kysymys, me itse asiassa säästämme ne ja kun meillä on tarpeeksi,lähetämme ne takaisin kynttiläntekijälle joka aina silloin tällöin lähettää vastalahjaksi meille täyden paketin kynttilöitä" ." Ai" , vastaa tarkastaja pettyneenä kun hänen epätavalliseen kysymykseensä löytyikin käytännöllinen vastaus. Joten hän päättikin jatkaa ärsyttävään tapaansa... " Rabbi, entäs nämä kaikki pyhän leivän hankinnat? Mitä te teette ylimääräisillä pyhänleivän muruilla?" " Voi niin" , vastaa Rabbi tyynesti, " me itseasiassa keräämme kaikki murut talteen ja kun meillä on niitä tarpeeksi lähetämme me leiväntekijälle joka aina silloin tällöin lähettää meille paketin pyhäleipäpalloja" . " Vai niin," vastaa tarkastaja, miettien kovasti kuinka saada Rabbi kiikkiin." No, Rabbi," hän jatkaa, " mitä te teette kaikella sillä esinahalla joka jää yli ympärileikkauksissa?"" Kyllä, siinäkään me emme tuhlaa," Rabbi vastaa.

" Me itseasiassa keräämme kaikki esinahat talteen ja kun meillä on niitä

tarpeeksi lähetämme ne verotoimistoon."" Verotoimistoon" ,kysyy tarkastaja epäuskoisena.

" Voi kyllä" , vastaa Rabbi, " verotoimistoon, ja noin kerran vuodessa he lähettävät meille tuollaisen pienen mulkun kuin sinä" .

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat