Vierailija

Syksyllä on edessä paluu töihin. Yritän tässä miettiä pikkuiselleni parasta vaihtoehtoa hoitomuodoksi. Perhepäivähoito, ryhmis vai päiväkoti.Kehu omaa valintaasi, tai kerro oletko harmitellut ettet valinnut toisin? Isot lapset on kaikki jo koululaisia. Kaikki 3 ovat olleet päiväkodissa ja aina tykänneet kovasti. Mutta nyt tuntuu jotenkin kurjalta jos joudun viemään noin pienen päiväkotiin....Niin ja kotihoitoa ei nyt kannata ehdottaa.

Kommentit (4)

perhepäivähoitajalle, enkä ole katunut. Lapseni on vielä erittäin paljon läheisyyttä kaipaava (halauksia, syliä yms.), mutta kyllä hänestä huomaa, että hän sitä hoidossa saa. Riippuu tietenkin paljon hoitajasta... Meille hoitaja oli jo entuudestaan tuttu.Ainut ongelma on varahoito. Meillä hoitaja joutui sairaslomalle pariksi viikoksi ja siksi aikaa lapsi oli vietävä päiväkotiin. Se oli kauheaa aikaa, kun lapsi itki hoidossa kaikki päivät. Onneksi sain järjestettyä itseni töistä pois, että sain olla sen loppuajan lapsen kanssa kotona. Nyt taas kun on pph:lla kaikki on hyvin.Sain myös vaihdettua varahoitopaikan pph:ksi (joka myös tuttu naapurintäti), joten enää ei ole tuotakaan ongelmaa...Meillä lapsi meni ryhmikseen 1v3kk iässä enkä ole hetkeäkään katunut valintaa!!! Aivan ihana hoitomuoto, tulee päiväkodin ja perhepäivähoidon parhaat puolet :) Eli useampi hoitaja jakamassa vastuuta, silti pieni ryhmä (12) ja koska lapset eri-ikäisiä (1-5v.), niin hoitajat pystyy vastaamaan kunkin tarpeisiin eri tavalla. Isot kaipaa leikkikaveria, pienet syliä... Molempia löytyy. Ja kun ryhmässä on yleensä vain yksi tai kaksi pientä, niin heille riittää kyllä sitä läheisyyttä! Kuitenkin saavat mallia isommista ja oppivat pian leikkimään.Peittoaa perhepäivähoidon siksi, että jos ei tunne pph:ta etukäteen, niin riski saada huono on olemassa. Ryhmiksessä on kuitenkin aina vähintään 2 aikuista paikalla, joten kontrolloivat toinen toisiaan...Lapseni on ollut myös päiväkodissa varahoidossa ja se oli kyllä ihan toista maata... Iso ryhmä, hoitajat hällä väliä meiningillä matkassa (toki riippuu aina henkilöstä!), isot kiusasi pihalla pienempiä (kun kaikki ryhmät ulkoili yhtä aikaa ja hoitajat juorusi ja 45 lasta " leikki" lähes ilman valvonta...), syliä ei ollut tarjolla, pienet sai esim. pihalla istua omissa oloissaan, eikä kukaan heitä sylittänyt tai leikittänyt.Ryhmis siis ehdottomasti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

katunut! Yksilöllistä ja juuri minun lapseni tarpeet ja luonteen huomioivaa hoitoa. Ryhmässä on 4 lasta, joista yksi samanikäinen ja kaksi 5-v. Tosi kiva hoitotäti vielä! :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat