Vierailija

Ollut vähän aikaa kotihoidontuella, mies hyväpalkkainen ja rahat riittää mutta rouvalle ei jää shoppailurahaa! Lapsi 11kk hoitoon sen takia! Ois tuossakin voinut vähän miettiä että pitääkö se lapsi..Säälittää tuommoiset..

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija:

Lainaus:

Hyvin tehty, että lähti ansaitsemaan shoppailurahansa, eikä mennyt sossuun/ elellyt miehen siivellä..
Siis tää rouva menee siksi töihin että jäisi ITSELLE rahaa vaatteisiin ym ylimääräisen SHOPPAILUUN. Tulevat hyvin toimeen, saavat kaikki laskunsa maksettua ym.Ei ollut kyse siitä että rahat ei riittäisi muuten. Ja mitä miehen siivellä elämistä se on? ONhan se lapsi miehenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mun setä (isän veli) tuplasi muutamia luokkia ja sai useita vitosia. Hänestä tuli kuitenkin erään koulun rehtori ja sitten myöhemmin oppikirjojen tekijä. Ei kuitenkaan mikään sossupummi tai täysin epäonnistunut ihminen. :DLukuisia muitakin tarinoita tiedän. Koulumenestys ei takaa menestystä elämässä. Moiset ennakkoluuloiset ihmiset, jotka väittävät kaikkia alle ka 7,5 huonommiksi ihmisiksi ja haluaisivat kieltää heiltä perheenlisäykset, pitäisi lahdata. Mutta me muut ollaan niin empaattisia, ettei kyetä siihen. ;)

Piste.Voisko ne uranaiset jättää vain ne lapset tekemättä.Tämä rouva on hoitoalalla töissä että ei oikein voi uranaiseksi sanoa.T. Säälittävä ap

Vierailija:

Lainaus:

Juu, mäkin shoppailen lähes jatkuvasti leipää ja juureksia, lapselle ja kotiin vakuutuksia, pyöriä ja bussilippuja. Eläköön kulutusyhteiskunta!

Eiköhän se ole jokaisen oikeus mennä töihin? Oli syy mikä hyvänsä. ja tuskin niitä päiväkoteja ja perhepäivähoitajia sais olla jos ne niin kauhean vaarallisian. Ootta te ihmiset typeriä! Ei kai niitä lapsia sentään pumpulissa pidä kasvattaa ettei vaan mikään pöpö iske lapseen tai voi nyt raukka ikävöi äitiä kun äiti käy töissä. uskokaa tai älkää, mutta teidän lapset tulee kokemaan pettymyksiä ja ikävää vanhempanaki! Olis ihan hyvä jos he oppisivat käsittelemään myös niitä tunteita. Joo joo ei se ole syy viedä lasta hoitoon ja mennä töihin, en sitä tarkoittanutkaan. eiköhän se syy ole jokainen oma asia! Täällä vaan aina ollaan niin kauhuissaan kun joku vie lapsen hoitoon.

Itse menen töihin heti kun töitä löytyy nuorempi on tällä hetkellä 10 kuukautta ja vanhempi 3 vuotta.

Ei lapsia uranaisille...Vierailija:

Lainaus:


Piste.Voisko ne uranaiset jättää vain ne lapset tekemättä.Tämä rouva on hoitoalalla töissä että ei oikein voi uranaiseksi sanoa.T. Säälittävä ap
Ei jakseta kitkuttaa, kun on totuttu siihen, että on munkin HYVÄ palkka taloudessa lisänä.Mitäs sitten? Onko kyseessä maailman suurin lastensuojelurikos? Mielestäni on rikollista, että esimerkiksi alle 7,5 keskiarvolla peruskoulun käyneet tekee lapsia. Heillä ei ole mitään annettavaa ja lapsista tulee samanlaisia heikkoja kuten vanhemmistaankin.

Heipä hei sinä ahdasmielinen ja ilmeisesti vähemmän koulutettu nainen. Itselleni ei tulisi mieleenkään lopettaa muuta elämistä ja haastavaa työntekoa sen takia että on tullut äidiksi. Lapsikin on aikanaan ylpeämpi idistä joka tekee muutakin kuin lihoo ja juoruilee hiekkalaatikon reunalla. Mistä sitä paitsi voit tietä mihin perhe tarvitsee rahaa? Ehkä lääkkeisiin tai hoitoihin? Rahala voi tehdä muutakin shoppailla tarpeetonta. Sitä paitsi lapsikin tarvitsee rahaa, vai korvataanko harrastukset, matkustelu ja muu rahaa vievä jollain muulla? Millä? Lapsen pitää nähdä maailmaa ja vaihtoehtojen on hyvä olla auki. En halua sanoa lapselleni, että sori vaa mutta ratsastus ei käy, rahat ei riitä, mieluummin istun perseelläni kotona.

miettikää,miten vähän suomessa olis työssäkäyviä ihmisiä,jos kaikki (naiset)joilla on lapsia, hoitais ne kotona? ja moni lastenhoitajakin jäis sitten työttömäksi... että eiköhän se oo niin,että sillä lapsella on ihan hyvä olla hoidossakin,jos se äiti on onnellinen kun saa käydä töissä.on lapsen kanssa vähemmän,mutta aika on sitten " laatuaikaa" ;)

että perheessä vanhemmilla on täysin erilainen elintaso.

Ensin yhdessä päätetään että lapset hoidetaan kotona. Mies jatkaa töissä ja elättää perheen ja shoppailee itselleen kaikkea kivaa, uusia autoja, urheiluvälineitä, tekee ulkomaanmatkoja ym..

Ja äiti miettii että oisko tässä kuussa varaa ostaa kirpparilta uusi takki vai yrittäiskö korjata rikki menneen vetoketjun ettei tule kylmä kun lasten kanssa ulkoilee.

Elääkö tällaisessa perheessä lapset isän vai äidin elintasoa?t. kotiäiti joka ostelee myös itselleen jotain kivaaVierailija:

Lainaus:


Ja kyllä mun mielestä se on siivellä elämistä, että miehen rahoilla shoppailee ITSELLEEN jotain kivaa. En ikinä kehtaisi. Ja tarkoitin nimenomaan sitä, että nykymaailmassa yleensä odotetaan aina kaikkea valmiiksi, ja siksi musta on hienoa, että tämä nainen päätti mennä töihin ja ansaita itse huvituksensa.t.6

Jokaiselle paljon shoppailevalle pitäisi antaa palkinto suomalaisen kansantalouden tukemisesta. Mitä enemmän ostetaan sen parempi. Ostakaa ihmiset, ostakaa!!! Kuluttakaa oikein sydämenne kyllyydestä.

Sanoiko kyseinen tuttavasi todellakin niin, että hän menee töihin vain siksi että saisi shoppailurahaa? Vai onko tämä vain sinun tulkintasi asiasta? Jos niin säälittää tuommoinen...

Vierailija:[Joten vanhempi lapsistasi sai nauttia äidin kotonaolosta 3 vuotta ja toinen vain 10 kuukautta ? Miksi ? Rakastatko esikoistasi enemmän ?

[/quote]
Minä menin töihin kun vanhenpi lapsistani oli noin 10 kuukautta.Aluksi häntä hoidettiin kotona kun sain sovittua työvuorot miehen työvuoroihin sopiviksi ja kun työnantaja vaihtui niin ei saanu enää samallalailla järjestettyä joten päiväkotiin lapsi meni noin 1v ja 4 kuukauden ikäisenä. Päiväkodissa lapsi kävi noin puoli vuotta kun työpaikkani meni alta kun omistaja vaihtui taas. Joten jäin kotia (työttömyyspäivärahalle) ja koska olin raskaana ja laskettuun aikaan enään n.4 kuukautta ei tullut työtarjouksia. Ja nyt sitten olen VASTA HAKEMASSA töitä, joten en ole ihan huomenna menossa töihin!!!!!!!!! Ja vielä: en todellakaan rakasta esikoistani yhtään enempää tai vähempää kuin tätä nuorempaakaan!!! Oot sinä...!!!!!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat