Seuraa 

Hei!Mulla laskettu aika 31.5.Onko muita jolla suurin piirteen samaan aikaan?Olisin vaan semmosta kysynyt et ootteko hankkinut ja vaunuja,hoitopöytää,sitteriä,pinnasänkyä ym.?Me ei olla viä mieheni kaa hankittu mitään paitsi muutama vauvanvaate.Eikös meille kohta tule kiire?

Kommentit (4)

Mutta onhan ne ostokset mukava tehdä ennen lapsen syntymää, kuin sitten pienen vauvan kanssa kakkavaipan vaihtojen ja imetysten välissä =) Mutta niin kuin sanoin, eihän se vaavi kaipaa ihan pienenä kuin syliä, maitoa, vaippoja ja puhtaita vaatteita =)

Esikoista odottaessa vaunut tuli hankittua jo rv30 paikkeilla, vai oliko jopa ennen, koska sattui sopiva tarjous tulemaan kohdalle. Hoitopöytä löytyi sattumalta tuttavaperheen kautta paria viikkoa ennen laskettua aikaa, olisin muuten vaihtanut vaipat sängyllä tai pesukoneen päällä. Samoin turvakaukalo löytyi tuttavilta samoihin aikoihin. Sänky ostettiin vasta kun hän oli 1-2kk ikäinen. Sitä ennen hän mahtui hyvin äitiyspakkauslaatikosta tehtyyn sänkyyn. Sitteri löytyi kirpparilta 4kk ikäiselle. Varsinkin esikoiselle saa vaatteita ihan hirmuisen määrän lahjaksi. Me ei ostettu kuin muutama vaate, kaikki muut tuli sukulaisilta ja ystäviltä lahjaksi. Kun imetys ei lähtenytkään käyntiin, niin miehen kaverit ostivat kymmenen tuttipulloa, joku oli kuullut, että sillä määrällä pärjää :)Kaikki kamppeet on ehditty myymään ennen kuin kolmonen ilmoitti itsestään, joten haaliminen alkaa taas. Rattaat ostetaan sukulaisilta. Netistä olen katsellut turvakaukaloiden hintoja ja malleja valmiiksi. Jos ei löydy käytettynä, niin mies ehtii käydä ostamassa sen kun ollaan laitoksella. Pinnasänkyä en kakkosella tarvinnut ollenkaan, joten ostan nytkin sen jos tarvitsen. Vaatteita ajattelin ostaa tai tehdä rv30 lähtien. Jos en itse pääse kauppoihin, niin laitan taas miehen asialle, kun katson kaupat ja hinnat valmiiksi :DEttä eipä kiirettä. Oikeastaan et tarvitse valmiiksi kuin turvakaukalon, että voit viedä lapsen kotiin. Loput kyllä ehtii ostamaan myöhemmin tai laita mies ostamaan, kunhan käyt ensin katselemassa mallin ja hinnan valmiiksi :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meille on tulossa nelonen samoihin aikoihin. Esikoinen synty aikoinaan 1.6. kaheksan vuotta sitten.

Silloin ei oltu näille viikouille hankittuna muutamaa vaatetta enempää. Halusin vauvalle kesäisiä vaatteita, joten oottelin kirppiksien ja kauppojen kevätmallistoja ja -valikoimia. Pinnasänky yms. isot hankinnat tehtiin joskus maalis-huhtikuussa, kärryt tosin vasta vauvan syntymän jälkeen. Kesäkuussa kun myydään edellisen vuoden maallit todella halvalla. Nytkin ajattelin käydä vaunuja uusimassa kesäkuussa, ne kahdeksan vuotta vanhat alkaa olla melkoisen " vanhat" , todellakin.Ei siis mitään hätää, nauti odotuksestais, shoppile rauhassa pitkin kevättä. Loppujen lopuksi kesävauva tarvitsee hyvin vähän tarvikkeita ja vaatteita. Meidän esikko kulki kesän kevyissä nutuissa ja ohuissa puuvillahaalareissa. Pää tietysti suojattuna.

Ehkä jaksatkin jo kierrellä juhannuksen jälkeen alessa etsimässä vauvallesi edeullisia ihanuuksia syksyksi! Säästyy pitkä penni ja ei tule turhia hankintoja. :)

Kiitos vastauksesta! Odottelen esikoista.Ai en tiennytkään et kesäkuussa myydään vanhat mallit pois halvemmalla,se onkin hyvä tietää ni säästyy sit rahaa.Juu kevät vaatteita mm.bodeja ja pari hattua oon ostanutkin vauvalle..Siks aattelin et tuleeko kiire ku kaikki puhuu et onko vaunut,hoitopöydät yms. hankittu ja et kantsis kuulemma hommata kaikki ajoissa valmiiks et jos ei sit maaliskuussa vaik enää jaksakaan kierrellä kaupoissa..?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat