Seuraa 

Meille syntyi kaksi poikaa rv. 36 +4 kiireelisellä sektiolla. Synnytys alkoi supisteluilla ja tarkoitus oli synnyttää alateitse mutta sairaalassa lääkäri ultrasi ja huomattiin että' toinen vauvoista ihan poikkitilassa, joten edessä oli sektio. Poikien mitat olivat a: 2570g ja 48cm, b: 2870g ja 48 cm. Tällä hetkellä b-poika on teho-osastolla keskoskaapissa lepäilemässä ja keräämässä voimia. Toinen vauva on vielä jaksanut tähän asti syödä itse joten teho-hoidolta välttynyt. Oma mieli vaihtelee onnen tunteista huoleen toisen pojan jaksamisesta. mutta eiköhän hän siitä vielä tokene ja saa voimia.

Terv. neljän pojan äiti Hilma

Kommentit (11)

Kumma etteivät he aikaisemmin huomanneet tuota poikkitilaa. Mulla oli kanssa A-vauva poikkitilassa, jota seurattiin monta viikkoa ja lopuksi leikattiin.Pikaista toipumista vauveleille ja mukavaa jatkoa koko perheellet. Eerikanäiti ja vauvat 8 kk

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosiaankin b-vauva oli vielä viikkoa aiemmin raivotarjonnassa. Olipa sitten päättänyt vielä kääntyä viime metreillä. Nyt ollaan poikien kanssa jo kotona oltu viikon ajan. Kaikki hyvin, pojat syö ja kasvaa hyvin!! Kiitos kaikille onniteluista!

Hilma plus pojut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat