Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (19)

" Jäähdytä ruoka nopeasti ja vie kylmään

Jos ruokaa ei valmistuksen jälkeen syödä heti, on kuuma ruoka jäähdytettävä nopeasti. Aseta ruoka-astia kylmään veteen vatiin tai tiskialtaaseen ja sekoita silloin tällöin. Laita jäähtyneenä ja peitettynä jääkaappiin. Ruoan voi jäähdyttää myös parvekkeella peitettynä.

Älä sekoita vanhaa ja uutta ruokaa keskenään, esimerkiksi laatikoiden tähteitä tai lämpimässä pidettyä rosollia uuteen. Muista kuumentaa kaikki kuumana tarjottavat ruoat kunnolla."Ruokamyrkytystä aiheuttavat bakteerit alkavat lisääntyä lämmitetyssä ruuassa nopeasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja syödään kyllä vielä perjantainakin viikonloppuna tehtyä ruokaa, joka säilytetty jääkaapissa. Ihan hyvin säilyy 5-6 päivää. Tarkoituksella tehdään aina viikonloppuisin niin isot satsit ruokaa että riittää koko viikoksi. Eikä koskaan ole mitään vaivoja tullut kenellekään.

Ei kyllä sairasteta mitään vatsatauteja muutenkaan koskaan, ehkäpä vastustuskyky lisääntyy kun ei syö liian steriiliä ruokaa.t.kolmen koululaisen äiti

Anoppi säilyttää paljon huoneenlämmössä, mikä OTTAA PÄÄHÄN. Tai enemmän ottaa päähän se, ettei mies suostu vihjaamaan asiasta äidilleen (itse en kehtaa). Minä sitten kiikuttelen tavaraa jääkaappiin vaivihkaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat