Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Pitäisi laittaa kodinkoneet tilaukseen, ja mietinnässä on otetaanko alumiinia vai terästä. Mies ei oikein alumiinista välittänyt, mutta hyvä kun ei tule sormenjälkiä. Teräs on siis voitolla, mutta eräs asia askarruttaa... Jos vaikka kylmälaitteisiin laittaa sen pinnoitteen, etteivät sormenjäljet tartu niin hyvin, niin muuttaako se ulkonäköä? Kuulemma sävy on erilainen.

Kommentit (3)

mekin juuri hankittiin kodinkoneita, ja ei monissa se alumiini ollut paljoakaan kalliimpi - sillä hintaerolla ei mun mielestä ole enää hirveän suurta merkitystä noin isoja ja pitkäaikaisia hankintoja tehtäessä.Huomasin myös että oli hankala löytää mieluisia koneita niin että kaikki olisi samaa sarjaa ja yhteneväisiä ulkonäöltään, ja tylsää taas olisi ollut jos kaikki olisi vähän eri sävyisiä. (Päädyttiin lopulta etupäässä integroituihin, vain uuni näkyy ja se on kai jotain harjatun teräksen näköistä, vielä ei oo hirveesti käyttökokemusta näkyykö sormenjäljet/tuleeko helposti, mutta parin päivän perusteella ei.)

Niin meilläkin ensin. Mutta alumiinia otettiin ja tosi tyytyväisiä ollaan oltu, ei jää mitkään sormenjäljet eikä juuri muutkaan tahrat. Teräksestä ystävät ovat sanoneet ettei enää ottaisi nimenomaan siksi että joka kosketus näkyy ja saa olla pyyhkimässä jos haluaa pysymään nättinä. Ulkonäkö on hyvin pieni ero mielestäni.Sanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat