Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Maidonluovutuksen. Kun tietäs. Maitoa riittäisi muillekin vauvoille. Keskosille se olisi niin tärkeää. Tulisi hyvä auttamisen mieli. Hakevat maidon kotoa.Oma vauva 7 vkoa. Toinen 2 v. Kolmas pian 4 v. Kotitöitä. Nyt kun sain imetyksen sujumaan ilman ongelmia, haluanko ottaa siitä ylimääräistä hommaa. Pullojen keittämistä.Auttakaa.

Kommentit (2)

Asia on TODELLA tärkeä, mutta jos luulet että se aiheuttaa stressiä sinulle niin älä luovuta, koska siinä voi olla sitten riskinä, että koko maidontulo tuon stressin takia kärsii...Tai siis näin voisin kuvitella. Toisaalta voithan kokeilla ja jos tuntuu liian raskaalta/vaikealta niin lopetat :) Eli tästä ei tainnut ollakaan mitään apua...;)

Meidän typy oli vajaat pari viikkoa tehohoidossa kun syntyi. Aluksi en päässyt imettämään (oli happikaapissa) ja kun pääsin niin likka ei jaksanut rinnasta syödä eikä maitoa noussut tarpeeksi. Tuossa vaiheessa oli todella tyytyväinen kun hän sai " edes" toisten äitien luovuttamaa maitoa pullosta tai letkusta. Maitovaranto uhkasi aina loppua heiltäkin ja kehoittivat minuakin lypsämään joka tipan mikä tuli.Eli jos vain jaksat, luovuta maitoa! Se on todella tärkeä asia monille pienille vauvoille. Jos asia stressaa sinua, unohda koko juttu ja keskity omaan lapseesi :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat