Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Luin matkaoppaasta että rattaat ovat huono valinta Amsterdamin mukulakivikaduille. Onko tosiaan näin? Kantoreppukin löytyy mutta 2-3 päivää kantamista voi olla selälle liikaa... Olisiko kellään muita hyviä vinkkejä kaupunkilomalle taaperon kanssa? Kiitos!

Kommentit (3)

Me oltiin alkuvuodesta pojan kanssa ( silloin 8kk ) . Meillä on Quinny Buzzit ja hienosti siellä kulkivat myös mukulakivellä. Kummasti se unikin maistui just silloin ;) Paljon näkyi katukuvassa lapsia ja rattaita, kuka kiinnittää mihinkin huomiota. Eniten tuli Bugaboota vastaan ja Quinny oli hyvin edustettuna ( Speedy, Buzz ja Zapp).

Sieltä juuri tulleena.. Tosi vähän näkyi pieniä lapsia kaupungilla, kiinnitin siihen oikein huomiota. Turistit olivat oikeastaan kaikki aikuisia tai nuoria.En usko että ne mukulakivet ovat ongelmia, vaan jalkakäytävien kapeus. Siellä tiet on varattu pyöräilijöille ja autoille. Se pieni ja kapea jalkakäytävä on kyllä yleensä asfalttia. Kapeilla matkaraitteilla pystyy kulkemaan ihan o.k. Ylitykset menee mukuloilla.On siellä toki isojakin jalkakäytäviä, mutta vähemmän.Hyvää matkaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maclarenin Volo-sateenvarjorattaat mukana Amsterdamissa. Niissa on tosi pienet pyorat, enka muista etta olisi ollut isompia ongelmia. Valokuviakin meilla on ympari kaupunkia, joissa esikko istuu rattaissa. :-) Niin, ja jalkakaytavat taalla Keski-Euroopassa on tosiaan monesti kapeammat kuin Suomessa (ei asuta siella siis itse, vaan Hollannin naapurissa) mutta ei se ainakaan meidan menoa (kaksi pienta lasta ja rattaat usein mukana) hidastanut. Hyvaa matkaa!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat