Vierailija

Olen tässä odotellut kauppoihin noita brion double wawe tuplia, joiden leveys 76cm. nyt näyttäis siltä, että siirtyvät taas eteenpäin ja ilmeisesti maaliskuulle.Olen nyt katsellut noita twin ceroxeja, ja ne olisi muuten täysin vastaavat, mutta kolme senttiä leveämmät eli 79cm.

Ja huomasin että 2006 malleihin ovat uusineet sen parjatun rungon ja jouset :)Otan kiitollisena vastaan kokemuksia, kun kuitenkin 695euroa on iso raha sijoittaa!!

Kommentit (11)

Muuton jälkeen meidän ulko-ovi! Aikaisemmin asuttiin rivitalossa, siellä mahtui ihan hyvin. Sitten muutettiin omakotitallon, ja voi prkle... Ottaa noin 1 cm kiinni. Oviaukosta kyllä mahtuisi, mitta ovi ei aukene tarpeeksi; seinä siinä vieressä.

Ärsyttää pistää kasaan ja nostaa pihalle. Siksipä ajattelin myydä pois...

Muutenkaan en oman vuoden käyttökokemuksen jälkeen suosittele koko vaunuja. Todella huonot jarrut. Musta palikat jarruissa menivät rikki monta kertaa. Toisekseen kulkusuunnan vaihtaminenkin oli ihan turha. Ainakin meillä kun oli eri-ikäiset sisarukset. Vauvalle se on sama miten päin on, mutta esikoinen kyllä haluaa katsoa eteenpäin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Missä kääpiökodeissa asuu ihmiset, joiden ulko-ovesta ei mahdu 79cm leveillä rattailla?Kiinnostaa kovasti tietää??

Ja ap.lle vielä, jos rattaat on 79cm niin niillä pääset kyllä joka paikkaan. Taittaa teutonian ja oran rattaat olla paljon leveämmät...

Tuli tuosta sisätila-asiasta mieleen, että sisä tila on kans pieni. Esikoinen hädin tuskin mahtui pari vuotiaana enää istumaan siinä. Meilläkin uusien tuplien hankinta edessä ja teutonioita ajattelin seuraavaksi. Meillä olevista yksöisvaunuista ei ole mitään negatiivista sanottavaa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat