Vierailija

Kommentit (16)

Millonkahan on viimeksi oven aukassu? Tuli vaan mieleen Tellervo Koiviston ja Eeva Ahtisaaren haastattelu joitakin vuosia sitten kun kertoivat, paluusta normaaliin elämään. Oli nimittäin ollut yllätys pelkästään jo se kuinka raskaita OVET ovatkaan. Eivät muistaneet kun oli niin monta vuotta heille valmiiksi auottu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Halonen valtakunnan simputtaja

PRESIDENTTIEHDOKKAAT, OSA III: Tarja Halonen ¿ valtakunnan simputtajaTyöryhmä: Ari Korvola, Ari Lahdenmäki, Martti Lyyra, Juha Ristamäki, Boris Salomon, Jouni Tervo, Kai Heinonen (piirrokset)Ylen vaalitentti 7.12.2005: Teitä on väitetty muun muassa kiukkuiseksi. Sanokaa nyt, onko se totta?

Imagonrakentajat ja mielikuvakonsultit ovat kuusi vuotta luoneet Tarja Kaarina Halosesta rauhallisen, hyvähermoisen maan äidin ¿ siis muumimamman kuvaa.

Leppoisa, ymmärtäväinen koko kansan Tarja eikä mikään telaketjufeministi-setalainen.

¿Mikään luonnehdinta ei voi olla kauempana Halosesta kuin muumimamma.¿ - UM:n virkamies¿Kun Halonen omasta syystään myöhästyi autosaattueesta, hän jätkämäisen alatyylisesti haukkui paikalla olleet virkamiehet.¿ ¿ UM:n virkailija

Halonen huusi, haukkui, nöyryytti, aliarvioi ja pilkkasi ammattilaisia tavalla, jota ei ennen tai jälkeen Halosen kauden ollut nähty.¿Halonen uhkasi pienen virheen puheeseensa kirjoittaneelle virkamiehelle, että tämän ura on ohi.¿ ¿ Entinen diplomaatti

Kun pinna paloi, se ei katsonut aikaa, paikkaa eikä henkilöä. Korkeintaan sitä, oliko tv-kamera paikalla.¿Ympärillä olevat pelkäsivät ja olivat varpaillaan.Arja Alho, A-studio 9.2. 2000: ¿Hän on aika voimakastahtoinen. Hänen kanssaan tulee loistavasti toimeen jos on samaa mieltä.¿¿Hän on kärsimätön ja hävytön ihminen, jonka käytös työelämässä on poikkeuksellinen. Itsehillintä on luvattoman kehno, hän raivostuu pikkuasioista kuin lapsi.¿ - UM:n virkamiesVaikka simputus on sotaväessä kielletty, Halosta kielto ei koskenut. Kun julkisuudessa kerrottiin, että Halonen kiroilee, hän kutsutti ministeriön virkamiehen luokseen ja huusi: ¿Kuka perkele täällä väittää, että minä kiroilen?¿Joskus räjähtää vaikka kesken valtiovierailun. Presidentinvaalien jälkeen kiireesti naitu aviomies Pentti Arajärvi sai kuulla kunniansa varsovalaisella torilla. Julkisuudessa juttu pistettiin leikiksi ¿ vaimohan näyttää kaapin paikkaa kaikissa perheissä.' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

Johtajan tärkeimpiä ominaisuuksia on hyvä paineensietokyky. Se on Halosen heikko kohta eikä se ole parantunut hänen tultuaan presidentiksi. Tilanne paineisessa huippukokouksessa: Halosella ei ollut heti tarvittaessa kynää kädessään. Ympärillä olijat todistivat taas kerran, kun Suomen presidentti huutaa kimeällä falsetilla sali raikuen: kynä, kynä, kynää¿ -´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ ´´´´´´´´´´´´´´´´´´Tarja Halonen yrittää olla kansanomainen, tavallinen Tarja bonuskortteineen ja lippalakkeineen. Vaan hetkinen: Mistäs kulmasta hän on kansaa oikeastaan aikuisikänsä katsellut?

Paljolti mustan auton takapenkiltä, siten kuin eliitti rahvasta vilkaisee.Populisti-Halonen vastusti varallisuusveron poistoa jälkikäteen ¿ elitisti-Tarja ei halunnut koskea Fortumin optioihin jälkikäteenkään.

¿Presidenttiaikana kaikenlainen lavastaminen on korostunut. Halonen haluaa EU-huippukokouksissa lehdistötilaisuudet ahtaisiin huoneisiin, vaikka isot salit olisivat tarjolla. Se näyttää kuin kaikki tungeksisivat presidentin ympärillä.¿SAK:n edustajana hän oli mukana DDR:n tunnustamiskomiteassa.

Ihmisoikeusaktivisti Halonen tukee vallanpitäjiä ¿ viimeksi kolme vuotta sitten hän kehui Kiinan ihmisoikeuskehitystä ¿ ja tarjosi näin Kiinan johdolle propaganda-aineksia kansainväliseen käyttöön.¿On vaikea ymmärtää, miksi hän haluaa vielä toiselle kaudelle, kun hän vihaa presidentin viran hoitoon liittyviä muodollisuuksia.¿ - Halosen ex-alainenA-piste ohjelmasta referoitua

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat