Vierailija

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tosin yleensä ei mene niin kauaa. Osaavat soittaa jos asiaa, useimmiten me soitetaan niille ja varmistetaan että kaikki ok. Riippuu siis aivan lapsesta, itse varmasti tiedät, milloin voi jättää.

Meillä esikoinen ei vieläkään jää mielellään yksin kotiin, vaikka joskus on pakko (on nyt 9v).

Sen sijaan pikkusisko jäi jo vajaa 5vuotiaana olohuoneen sohvalle lukemaan kirjaa, kun minä vein esikoisen eskariin. Tosin matkaan ei mennyt puolta tuntia vaan vartti. Pikkusisko ei koskaan pelännyt jäädä tai tehnyt mitään ihmeellistä. Enimmäkseen kyllä otin hänet mukaan kun vein esikoista, mutta usein hän pyysi saada jäädä kotiin siksi aikaa.Varmaan ikähaitari tolle puoleksi tunniksi yksin jättämiselle on joku 5-8vuotta.

Jonku lapsen voi jättää jo hyvinki nuorena, toista ei vielä murkkuikäisenäkään!!!!

Kyllä sen verran pitää vanhemmilla olla sitä kuuluisaa MAALAISJÄRKEÄ että osaa sanoa omasta lapsesta tämmösen asian.

enpä tiedä jättäisikö pidemmäksi aikaa, tosin kohta koulu alkaa ja sitten sitä yksinoloa on väkisinkin. Sanoisin että on aika paljon lapsesta kiinni.

Kyllähän 7v koululainenkin voi olla koko iltapäivän kotona, jos vanhemmat tulee 17 aikaan kotiin, eikä ole päässyt ip-kerhoon tms.! Niin miksei sitten eskarilainen voisi olla PUOLI TUNTIA yksin?

Ajattelin kyllä että pitäsi sitäkin pikkuhiljaa harjoitella, jos hän ensi syksynä menee kouluun... siis se ei ole vielä varmaa, käytetään häntä koulukypsyyskokeissa ensin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat