Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Eli aikaisemmin homma toimi hienosti, pojat ovat nukkuneet samassa huoneessa siitä asti kun vauva oli 3kk. Nyt yhtäkkiä isoveli on päättänyt tehdä nukutuksesta yhden hienon shown joka ilta.Vauva käy yöunille n 1-2 tuntia isoveljeä aiemmin ja nukahtaa hienosti itsekseen omaan sänkyyn. Näin myös isoveli aiemmin, mutta nyt aloittaa kauhean huudon sängyssään, joka herättää pikkuveljen ja siitä alkaa show joka kestää n 2 tuntia: kumpikaan pojista ei nukahda ja pikkuinenkin vaatii jonkun viereensä ettei huuda henkihieverissä.Mitäs teemme? Mieheni antaa lasten huutaa, mutta itse en halua että 9kk:n ikäinen joutuu veljensä sijaiskärsijäksi, isovelihän ne huudot joka ilta aloittaa.ja homma on hanskassa ainoastaan silloin kun huoneessa on jompi kumpi meistä vanhemmista. Muulloin pojat itkevät lähes oksennuspisteessä.Tilanne on aivan kamala ja haluaisin kuulla onko muilla ollut vastaavaa ja miten siitä selvisitte?

Kommentit (1)

...lapsilla ikäeroa 1v7kk, ja alusta asti nukkuneet samassa huoneessa sikäli mikäli se on ollut mahdollista. Isoveljellä oli tapana kiljahdella korvia vihlovasti makuuhuoneessa ja se tietysti herätti pikkuveljen.

Ensin oli käytössä äit.pakkauksen koppa, myöhemmin rinta&syli jonne nukutin pienemmiän kun isoveli nukkui makuuhuoneessa, vasta kun nukahti vein pikkuveikan unille samana huoneeseen.

Päiväunille mentiin samalla menetelmällä - Isoveli ensin unille makuuhuoneeseen ja pikkuveli unille kantoliinaan kunnes nukahti ja siitä nostin makkariin omaan sänkyynsä.Aikansa tuotakin kesti, mutta kun pienempi oli hiukan yli vuoden ikäinen, tilanne rauhoittui. Tosin nyt kiljahtelevat makuuhuoneessa kaksin; välillä pitää edelleen käydä rauhoittelemassa etteivät ylikuumene liikaa ja uni karkaa... :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat