Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Mitenkäs saisin niihin makua?

Kommentit (6)

Halkaise flieet siten, että saat sisään taskun ( ei siis kokonaan kahteen osaan)



Täytä fileet aurinkokuivatulla tomaatilla ja viipaleella vuohenjuustoa (tai fetaa jos et tykkää vuohenjuustosta) ja kiinnitä hammastikulla.



Laita fileen päälle hieman suolaa ja piipuri ja levitä (esim valmista) pestokastiketta fileen päälle. Paista uunissa kunnes fileet ovta kypsiä, tarjoa yrittiperunoiden ja salaatin kera.

Maustamattomista saa tehtyä vaikka mitä ja minkä makuista!



Omat suosikkini:

1. Marinointi öljy-paprikajauhe-pippurisekoitus-Provencen yrtit -seoksessa ja seuraavana päivänä fileet grilliin tai uuniin.

2. Fileitten päälle broilermaustetta ja yrttejä (rosmariinia, Provencalea tms) ja riisipedille uuniin paistumaan.

3. Valion nettisivuilta ohje Eksoottinen uunibroileri - tosi hyvää!



Kerran kun pääset itsemaustettujen makuun, et enää muita ostakaan :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jos haluat ehdottomasti marinoituja, niin tee itse marinadi.



Esim. jogurttipohjainen intialainen kastike, jossa kanat paistetaankin on tosi hyvä. Resepti löytyy Valion sivuilta.



Muistaakseni siihen tuli maustamatonta jogurttia, suolaa, valkosipulia, raastettua inkivääriä, pippuria ja yrttejä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat