Seuraa 

Olen tässä kahden vaiheilla, että kannattaako vielä metsästää ale-talvihaalaria ensi talveksi. Poika käyttää nyt 98 cm haalaria (Jonathan ja Reimatec), pähkäilen, että onko ensi talvena jo vuorossa 110 cm vai onko 104 cm sopiva? Lasten kasvupyrähdyksistä kun ei tiedä. Poikamme on 3 v. Miten te, jotka ostatte jo ensi talven haalareita? Jätättekö yhden koon väliin ja hyppäätte isompaan?

Kommentit (5)

Poika on kasvussaan mennyt keskikäyrää ja on hoikka eikä mitenkään pitkäselkäinen. Jos nyt päädyn haalarin jo hankkimaan, niin varmuudeksi sen 110 cm, parempi niin että on hieman iso kuin pieni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esim. pojallani 3 v 11 kk käytössä on ollut koko talven 110-senttinen Reimatec, joka ei yhtään iso. Pikemminkin selkäosa voisi olla pidempikin. (Koko riippuu myös haalarin mallista, Reimoissakin hiukan eroja vanhojen ja uusien haalarien välillä.).Lapseni on tosin jo n. 110-senttinen ja painoakin reilusti yli keskiarvokäyrien. Ens talveksi ja kevääksi ostinkin sitten 122-senttiset. Kerran jätettin yksi koko (Reimatec) välistä ja meni kaksi vuotta se haalari.tyttö täytti 3v jouluussa nyt ja viime talvena eli 2v oli 86cm haalarit (jonatha, riematec) tänä talvena 98cm jonathan ja reimatec, ensi talveksi mietin 104cm ja 110cm välillä ja ostin sitten 104cm kuitenkin koska tyttö vasta 93cm pitkä... ja reimatecit reiluja, mutta tuota 104cm voi pitää nyt vaikka onkin reilu, muttei nyt ihan liian reilukaan (tyttö painaa jo 17.2kg). Vaikea sanoa... itse päätin että voin sitten toiseksi ostaa ensi talven alussa 110cm jos nyt näyttää että tuo 104cm ei menisi koko ensi talvea.Meillä tosin 4,5v (102cm 16.6kg) olisi tänä talvena mennyt vielä 104cm täysillä... mutta 110cm on käyttänyt, eli sekin kai riippuu ruumiinrakenteestakin, ei täysin iästä.Terkuin, tuusis =)

Meijän neiti käytti tokana talvena 86cm(reimatec) ja viimetalveksi ostin sitten 104(jonathan) ja tänätalvena meni alkutalven ja nyt ostin 116(jonathan).Ikää nyt 3v9kk.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat