Vierailija

Kommentit (13)


Halonen on hermoromahduksen partaalla. Eiköhän olisi viisainta äänestää hänet eläkkeelle. Jos hän ei edes yhdestä vaalitaistelusta selviydy kasassa, niin miten hän selviytyisi jatkokaudesta?

[/quote]
Halonen murjotti lyyhistyneenä ja naama oli välillä norsunvitulla.Ei taida " gallup" luvut ihan pitää kutiaan? :DHalosella alkaa myös ikä painaa. Täytyy muistaa, että hän on vanhin ehdokas ja temperamentiltaan hän on oikeasti vallanhimoinen, sietämätön, kiukutteleva, alaisiaan pompotteleva. Vaatii suurta energiaa yrittää pitää nuo yleiset luonteenpiirteet piilossa, silloin kun Halonen yrittää kosiskella äänestäjiä.Halonen on hermoromahduksen partaalla. Eiköhän olisi viisainta äänestää hänet eläkkeelle. Jos hän ei edes yhdestä vaalitaistelusta selviydy kasassa, niin miten hän selviytyisi jatkokaudesta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainoa mitä on Tarjasta jäänyt mieleen 6 vuoden aikana on jammaaminen Jazzeissa ja lippalakki päässä.

Mielelläni vaihdan jo sen näkymän;-)

Katoin kans et karkki oli suus. Ja tuskin tollases tilantees mikään makeannälkä iskee(" nyt tekis kyl pirusti mieli mariannee;assistentti pliis.." )7

pyöristelemään asioitaan ollakseen mukava vaikka sitten vapaalla on pakko tuulettaa keuhkoa ja äksyillä jos ahistaa! Vetäähän se kalpeaksi.

Vanhasellakin on kurkkutulehdus ja varmaan joka toisella suomalaisella jonkinlainen lentsu meneillään. Ei se Halonen sen kummempi kuolevainen ole kuin muutkaan.

Mutta presidentiksi se kyllä valitaan edelleenkin, kyllähän luvut on murskaavasti hänen puolellaan, myös mahd. toisen kierroksen äänestyskäyttäytymistä koskevat. Koittakaa nyt vaan pysyä kasassa, vaikkette saakaan porvarisetää maan isäksi!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat