Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

minkä ikäisiä naperoita? meidän 4,5v ja 2,5v änkee joka ikinen yö meidän sänkyyn.ei muuten haittaa,mutta on hiukan ahdasta=/

Kommentit (23)

teidän kanssa samassa sängyssä.Onko aina ollut näin? Vai ovatko joskus nukkuneet myös omissa sängyissään??Ihan vaan kiinnostaa sen puolesta, et meidän 1,5 v. nukkuu toistaiseksi omassa sängyssään mutta...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapset viedään omaan sänkyyn nukkumaan iltaisin, he nukahtavat sinne oikein hyvin. Kuopus saattaa heräillä aamuyöstä ja haluta viereen. Joskus leikki-ikäinenkin haluaa viereen, yleensä jos on kipeänä tai nähnyt painajaisia. Molemmat saavat tulla, kun haluavat. Eipä tuosta ole tehty elämää suurempaa ongelmaa.Meillä on kaksi murrosikäistä lasta näiden pienten lisäksi ja tiedämme jo, että lapset ovat hurjan lyhyen ajan pieniä. He saavat tankata läheisyyttä niin paljon kuin haluavat, ei sitä kuitenkaan loputtomiin kestä.

omissa sängyissään ja lasten yhteisessä huoneessa. En kyllä saisi nukuttua pätkääkään, jos mun sängyssä pyörisi pari villiä muksua =)Molemmat lapset ovat ihan vauvana nukkuneet muutaman tunnin vieressäni miehen lähdettyä aamulla töihin. Koko yötä ei kumpikaan lapsi ikinä aikuisten sängyssä.

Tosin nyt viimeisen kuukauden aikana on alkanut punkeamaan " omaan sänkyyn" ihan omin sanoin sanottuna. Oma sänky on ihan meidän parisängyn vieressä oleva sänky, saa ryömittyä sänkyjen välillä. Toivottavasti siirtyisi nukkumaan omaansa, mulla alkaa olla selkä ihan rullalla jousipatjojen välillä nukkumisesta.


Lapset ovat 6v ja 4v.Olemme kuitenkin tyytyväisiä, kun saamme miehen kanssa alkuyön olla kahden. Tavallaan ihan suloistakin, kun lapset tulevat sitten viereen. Heillä on tuossa iässä paljon pelkoja ja haluamme olla heille turvana. Isompi joskus kertoi " näkevänsä miten seinästä tulee silmät ja käsi" . Eli ei ihme, jos tuolla mielikuvituksella pelottaa!! Videoiden suhteen meillä ollaan tarkkoina, mitään liian jännää ei heille pidä mennä näyttämään!Ahdastahan tämä on. Haaveilen isosta sängystä! Mutta ei ehkä tule hankittua, kun vanhakin sänky on vielä ihan hyvä. Se on siis 160 cm leveä tavallinen parisänky. Ja luulen, ettei nuo muksut enää montaa vuotta meidän viereen tule! Ollaan kuitenkin keksitty pulmaan toimiva ratkaisu: työhuoneen vierassohva on koko ajan levitettynä, ja sinne voi tarvittaessa mennä evakkoon. :-) Ei enää väsy paina!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat