Seuraa 

HEI! LAITTAKAA KAIKKI ÄIDIT YHTEISTIETOJA TULEMAAN NIIN SAADAAN KOKOON LISTA MISTÄ PÄIN KUKAKIN ÄITI HAKEE SEURAA ITSELLEEN JA LAPSILLEEN. LAITTAKAA VIESTIIN MM. OMA IKÄ, LASTEN IKÄ, ASUIN PAIKKA MISTÄ HAETTE YSTÄVIÄ JA OMA MAILIOSOITE JOHON VOI VASTATA.MINÄ ALOITAN TÄMÄN NÄIN ALKUUN

OULU JA LÄHISEUTU. ULKOILU JA KAHVITTELU SEURAA KAIPAA ÄITI 29V JA POJAT 7 JA 6V SEKÄ TYTTÖ 4V. JOS HALUATTE TUTUSTUA NIIN KIRJOITELKAA OSOITTEESEEN MARI.HALONEN@SUOMI24.FI.

Kommentit (19)

ja muutkin helsinkiläiset äidit! Meitä kokoontuu mammoja lapsineen (lapset n. 3kk 1v) maanantaisin Sanomataoon Wayne' s Coffeessa klo 13, tervetuloa mukaan!

28-vuotias äiti ja 1,5v tyttö pohjois-Helsingistä kaipaa seuraa lähinnä iltapäivisin. Mennään ulos puistoon, vaunulenkille tai vaikka kahville, juttuseuraa olisi mukava saada. Seura saa olla pidemmältäkin kunhan vaan julkisilla pääsee kulkemaan. Niin, ja meille on tulossa perheenlisäystä maaliskuun lopulla.Tillinaiti@yahoo.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Seuraa lapsien kanssa ja ilman kaipailee 28-vuotias äiti, jolla mies ja poika vähän päälle 1v. Olisi mukavaa, jos lapsesi olisi suurinpiirtein samaa ikäluokkaa..Asutaan Oulussa, Kaijonharjussa. Täältä päin erityisesti olis mukava löytää seuraa ulkoilemaan jne. Myös esim. lenkille ilman lapsia.Mailia saa laittaa osoitteeseen: bonzo78@luukku.comPs. Tää oli muuten tosiaan hyvä idea!

uusia ystäviä kahvitteluun, ulkoiluun ja leikkeihin kaipaavat muutaman vuoden täällä asuneet: äiti 26v. poika kohta 3v. ja tyttö 1v.7kk. Äiti kaipaisi myös tosiystäviä jutusteluun, harrastuksiin, shoppaileen ja ehkäpä joskus menoseuraakin kaupungille tanssimaan! ;O)Postia voi laittaa osoitteseen:

unikuu79@jippii.fi

Espoo (Tapiola-Laajalahti-Leppävaara ja lähiseudut) sijaintina. Internetkeskustelu (msn messenger) ja kahvittelu / ulkoilu seuraa haeskelen odottavista- / pienten lasten äideistä itselleni ja tulevalle lapselleni (LA 220506). Kirjoitelkaa osoitteeseen famitsu@luukku.com.

Olen 24-vuotias esikoistani odottava (viikkoja 33+6). Etsin seuraa ajatusten vaihtoon samassa tilanteessa olevilta äideiltä tai muilta mammoilta Porvoosta, lähiympäristöstä, tai miksei muualtakin. Myöskin vaunuiluseura olisi sitten yhdessä mukavempaa!

bumbanen@luukku.com

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat