Vierailija

raaputtamallakaan ei lähde

Kommentit (13)

Itse voin suositella Sitruuna-vaahterasiirappi kuuria. Olin sellaisella viikon, ei ollut nälkä kertaakaan, vaikka juoda piti vain siitä litkusta valmistettua juomaa ja juomaksi kävi vain puhdas vesi ja vihreä tee.Ja paaston jälkeen oli aivan LOISTAVA olo. Ja kieli punainen=).Tosin paastota ei kannata menkkojen aikaan, eikä SAA raskaana ollessa. Imetyksestä en oo varma.Jä lähti lisäksi vielä painoa pari kiloa PYSYVÄSTI! (heti paaston jälkeen näytti n.5kg)

tekisi hyvää muutenkin kuin pelkän kielen takia :)eikä muutaman kilokaan yhtään haittaisikuinka kauan kannattaisi olla vesipaastolla? tai vaikka pepsipaastolla (kuulostaa paremmalta)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on suun hiivatulehdus. Sokeriton karpalomehu auttaa. Sokeri ja liiat hiilihydraatit muutenkin pois ruokavaliosta. Lääkäriltä saa Daktarin-geeliä.

Se ei ole elimstölle terveellistä vaan ennemmin vaarallista!!!!Tuossa sitruuna-vaahterasiirappikuurissa se vaahterasiirappi on niin energistä, että se antaa tarvittavan energiamäärän ja näin elimistö ei pala säästöliekillä. Ja näin ollen myös rasva palaa.Siinä tehtiin joka päivä 2litraa tuota juomaa, joka tehtiin sitruunasta, caynepippurista ja vedestä. Ja se juotiin päivän aikana. Ja sen lisäksi sai juoda vain vettä tai vihreää teetä.

ollut tulehdus koko elämäsi, niin minullakin on ollut. Ei kai tuossa vaahterasiirapissa ole sokeria? Se ainakin saa hiivan villiintymään.Ja menepä kuule lekurille näyttämään kieltäsi jos et muuten usko että hiivatulehdus suussasi on.

Joten sinulla olisi syytä alkaa elimistönpuhdistuspaastolle. Tälöin paaston ajan, kieli pukkaa kuona-aineita pois, mutta paaston loputtua kielesi on kirkkaan punainen!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat