Vierailija

Onko liikaa odottaa, että lapsi tekee palapelejä yli puoli tuntia? Kuuntelevatko kaikki tuon ikäiset luettua tarinaa? Meidän lapsi ei jaksa kuunnella lukemista, haluaa kylläkin, että kerron hänelle kuvista omin sanoin.

Kommentit (3)

Palapeleissä ikäisiään jäljessä, myönnetään. Isosisko osasi samanikäisenä jo tehdä paljon vaativampia pelejä, tältä onnistuu vasta 9 palan palapeli. Ja siihen ei mene kauaa. Sadun jaksaa kuunnella, joskus kaksikin kirjaa.

Muistan kerran lukeneeni esikoiselle, kun tämä oli kaksivuotias, satuja niin pitkään, että minulta meni ääni. Aikaa meni lähemmäs kolme tuntia, kun tyttö toi minulle aina uuden kirjan luettavaksi tai pyysi lukemaan. Kuopus ei saman ikäisenä jaksa kuunnella kuin kuvakirjojen esittelyä ja niitäkin vain, jos aihe on todella kiinnostava. Kumpikaan näistä ei ole koskaan ollut innostunut palapeleistä.Toiseksi vanhin lapseni teki kaksi ja puolivuotiaana isoja palapelejä pitkiä aikoja. Toiseksi nuorin taas jaksoi myös tehdä palapelejä vaikka kuinka kauan, mutta vain 9-12 palan pelejä ja yleensä vielä yhtä ja samaa palapeliä yhdellä kertaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat