Seuraa 

Mistähän voisi kiikastaa ? Pojallamme on nyt ollut marraskuusta alkaen koko ajan jotain tautia. Ensin oli keuhkoputken tulehdus, korvatulehdus (flunssan yhteydessä) ja silloin oli myös yskä. Ja tuli vielä toinenkin korvatulehdus ja joulun aikoihin taas nuhaa ja nyt sitten reilun viikon verran on ollut kummallista yskää. Päivisin poika ei yski, mutta illalla kun nukkumaan käydään alkaa köhinä. Yskä on ihan kuivaa ärsytysyskää ja mikä oudointa, yskää ei ole joka yö ?! Ja ei myöskään päiväunilla !

Viime yönä poika yski taas kovasti ja nyt kyselenkin, mistä ihmeestä moinen voisi johtua ?

Korvat ovat nyt kunnossa (korvalääkärillä on käyty) ja nuha on pois menossa. Liittyykö yskä vaan sitten näihin miljooniin flunssiin ?Kokemusta ?

Kommentit (6)

ja pahenevia yskäkohtauksia (kestivät monta minuuttia ja yökkäilyä välillä.) yöllä ja aamulla. Yskää kesti neljä kuukautta sekä lisäksi nenä vuoti koko ajan runsaasti (vuotaa edelleen). Saimme astmalääkityksen, jonka jälkeen yskiminen loppui hiljalleen. Flunssakausina yskä voi tulla takaisin, joilloin lääkitystä jouduttaan lisäämään.Jos kysessä on pitkäaikainen ja kohtauksenomainen yskä, kannattaa asiasta jutella lääkärin kanssa, ettei mene (taas) korviin.Näin meillä

Yskittiinkö teillä päivisin tai hereilläoloaikana ollenkaan ? Ja ilmenikö yskää esim leikeissä jos juoksee tai riehuu paljon = hengästyy ?Meillä ei tosiaan ole yskää päivällä ollenkaan, öisin on ja etenkin aina aamuyöstä !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tai ollaan ulkona (ulkoilma ottaa henkeen.). Päiväyskiminen lisääntyi hiljalleen, kun astmalääkitystä ei ollut. Nyt vain toisinaan. Ennen lääkitystä sai pahoja yskäkohtauksia aamuyöstä ja herätessään. Lisäksi tuo nenän RUNSAS ja JATKUVA vuotaminen kuuluu asiaan.Mietin vielä tuota astmaa... siis jos olisi astma, niin miten kummassa se oireilisi eli lasta yskittäisi vain öisin tai silloin kun on makuullaan.. ?

Rasitusastamahn kaiketi ilmenee juuri niin, kun oikein touhuaa tai juoksee ja sitten hengästyy, niin käy yskittämään ja on vaikea hengittää.

En tiedä, viime yönäkin sai taas ainakin yhden yskänkohtauksen...

Apteekissa kävin (muilla asioilla) niin siellä kuului ainakin apteekkari sanovan, että sitkeää yskää on liikkeellä.No, pitänee vielä katsella tilannetta. Poika on kuitenkin muuten hyvässä kunnossa, syö hyvin jne.

Jo ei tässä kuussa jo ala mennä ohi, niin sitten on kai jo hakeuduttava hoitoon..tai aiemmin jos tilanne pahenee =(


... nuhakuumeilus koko syksyn. Elokuusta joulukuun alkuun, jolloin tilanne kääntyi pneumokokin aiheuttamaksi sepsikseksi (taas) ja sairaalareissun jälkeen yskää jatkui vielä sellaisena aamuyskänä tai rasitusyskänä jouluun lopuille saakka.Tätä on ollut nyt liikkeellä.

Eli syö hyvin ja touhuaa täysillä eikä ole ollut pahemmin kuumetta.

Meillä yskäkohtaukset tulivat niin pahoiksi lopulta, että siinä ei enää voinut ihmetellä vaan oli toimittava.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat