Seuraa 

Kävimme eilen siis maitoaltistuksessa. Poika oireillut kaikille korvikkeille vatsallaan eli noin 2 viikkoa Tutteli Omneon aloittamisesta muuttui hyvin itkuiseksi ja kanniskeltavaksi, pieruja ja röyhyjä koko ajan ja ilmaa masussa, kakka ei tullut helposti, itki kaarella. Vaihdoimme naniin jolla oli terve 2 viikkoa kunnes samat oireet. Sen jälkeen 3 viikkoa almiron peptiä, oireet eivät ole palanneet kuin röyhtäily joka saattanee olla takaisinvirtausta. Nyt sitten pitäs juottaa nania kotona viikon ajan tai jos oireet ilmaantuu aikasemmin. Kauan muilla on mennyt? Ja millaisesta oireesta olette soittaneet lääkärille?Ahdistaa niin kovin tehdä toinen kipeäksi :(

Kommentit (3)

Mutta sinä otat yhteyttä lääkäriin kun omasta mielestä oireet ovat sellaiset että poika ei yksinkertaisesti voi Nanmaitoa enää juoda. Meillä reaktio oli kyllä välitön mutta tiedän että oireet tosiaan voivat tulla viiveellä! Jos tulee oksentelua/pulauttelua/ripulia enemmän kuin ennen tai iho reagoi,ota yhteys lääkäriin!Meillä tilanne vastaavanlainen kun edellisellä vastaajalla koska poika n.6kk syö palkkää Almironia. Kiinteää ei ole vielä löytynyt. POjan korvatulehduskierre antibiootteineen vei sen ainoankin kiinteän eli bataatin.Luota itseesi oireiden tulkitsijana koska sinä parhaiten lapsesi tunnet!!!olen nyt yrittänyt tunnin tavoittaa lääkäriä mutta en saa kiinni.Minä päätin että lapseni rääkkäys loppui nyt!!!!!!!!!!!!!!!

Varsinaisia näkyviä oireita ei ole muuta kuin että eilisillasta asti poika normaalia itkuisempi ja yöllä yleensä herätessä juttelee, nyt heräsi noin 10 kertaa ja huuto joka kerta.

Mutta kun yritän poikaa syöttää, syö ihan vähän (viimeksi 60 ml vaikka kova nälkä) ja sitten alkaa itku!! Ihan samaa oli 3 viikkoa sitten. Johonkin täytyy sattua koska ei ole almironilla tehnyt niin mutta heti kun nania menee suuhun liikaa, poika aloittaa itkun. Sain sitten vaivoin syäötettyä 60 ml almironia päälle kun ei meinannut huolia enää sitäkään.Jos ei lääkäri usko niin en P=)!)#/#%/&!% vielköön tiedä mitä teen!!!Ainakaan en enää syötä nannia.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä 8kk ikäinen tyttö reagoinut ihollaan ja mahallaan maitoon. Ennen altistusta oltiin 2vk almironilla. Altistus tehtiin tuttelilla lääkärissä ja kun aivan varmaa lehahdusta iholle ei tullut niin saatiin lupa jatkaa kotona, mutta kotona noin 15min tuttelin juomisen jälkeen iho lehahti punaiseksi ja vartalo täyteen urtikaria näppyä ja suun ympäristö tuli röhelöiseksi. Lopetettiin tietysti altistus saman tien, annettiin ataraxia ja soitin lääkärille, seuraavaksi aamuksi uudestaan vastaanotolle. Iho oli tosi pahassa kunnossa muutamia päiviä ennenkuin asettui. Mutta me jouduimme kokeilemaan almironia, neocatea ja lopulta nutri-junior sopi lapselle. Iho on ollut aika hyvä sen jälkeen, sibicortia emme juurikaan ole enää tarvinneet. Ruoka aineista tulee allergioita eli niiden kanssa on ongelmia ja tytöllä aika niukka ruokavalio tällä hetkellä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat