Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

2-vuotias tyttömme sai etelän matkalta tuliaisena salmonellan jo 4 kuukautta sitten. Eikä tauti näköjään lähde itsestään millään pois.

Onko kellään kokemusta lapsen salmonellasta. Onko sitä hoidettu antibiooteilla vai annettu sen vain olla?

Kommentit (5)

Tiukassa oli, kerran kuussa veimme näytteen ja aina oli positiivinen. Jostain syystä lasta ei tartunnan alkuvaiheessa haluttu lääkitä, mutta lopulta, kun tartunnasta oli yli 9kk, hermostuin jo ylivarovaisuuteen, uimakieltoon ym. niin, että laitoin lastenlääkärimme selvittämään asiaa. Hän sitten sai pojalle lääkkeen, en todellakaan muista enää sen nimeä, voin yrittää etsiä jos sen jostain löytäisin. Kyselin, onko se jollain tapaa haitallinen lapselle, kun sitä haluttiin aluksi välttää, mutta se on kuulemma semmoinen lääke, jota annetaan keskosillekin, tosin eri vaivaan.Lääkkeillä salmonella katosi samantein, suuri helpotus!

Ja tosiaan tapauksesta on jo sen verran aikaa, ettei ole enää mitään mielikuvaa nimestä tai lääkkeen tyypistä. Yritän vielä miettiä, mistä sen saisi selville. Mutta kyllä siihen tosiaan lääke on, vaikka todennäköisesti salmonella lähtee myös itsestään jossain vaiheessa. Ymmärrän hyvin, että haluatte siitä päästä eroon, se on jäänyt minulla huonomuistisellekin kirkkaana mieleen. Tsemppiä teille, toivottavasti voin vielä palata asiaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olisipa ihanaa, jos löytäisit sen lääkkeen nimen, jolla salmonella kukistettiin! Meille yksi lääkäri on miettinyt antibiootin mahdollisuutta, mutta toinen lääkäri on sitä mieltä, ettei mitään anneta. Olen ensi viikolla lääkäriin yhteydessä ja olisi kiva mainita jostain lääkkeestä, joka voisi tautiin tepsiä.Lapsi oli muutama viikko sitten antibioottikuurilla korvatulehduksen takia ja siihen annettu lääke vissiin auttoi.

Toivottavasti negatiivisena pysyy kaksi seuraavaakin näytettä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat