Vierailija

Ehdoin tahdoin haluaa hoitaa kiljuvaa vauvaa, tapella uhmaikäisen kanssa ja lopulta murkkuikäisen kanssa. Lisäksi kaikki muu huoli mitä

lapsesta koituu. Sairastelut, pelko että jotain sattuu, ja jatkuva saata-

villa oleminen. Eikä se lopu sittenkään kun lapset ovat aikuisia. Huoli

jatkuu läpi elämän. Näinhän se luontoäiti meitä huijaa vauvakuumeella.

Muutenhan elämä ei jatkuisi. Te jotka murehditte sitä, ettei lapsia ole,

niin nauttikaa olotilastanne!T:Äiti on vähän väsynyt

Kommentit (12)

Mitään/ketään muuta ei voi rakastaa samalla tavalla kuin lapsiaan. Tottakai se tuo myös valtavan vastuun ja elinikäisen huolen niiden lasten pärjäämisestä, mutta ei se haittaa kun kokee niin syvää rakkautta niitä lapsia kohtaan, ylpeyttä heidän varttumisestaan ja uusien asioiden oppimisesta.Ja lapsien saaminen/hankkiminen on minusta myös suurin rakkaudenosoitus omaa puolisoa kohtaa. Että meistä, miehestä ja vaimosta voi saada aikaan jotain noin ihmeellistä, kuin lapset.Ja kyllä minusta lasten saanti on luonut tarkoitusta elämään. Esikoisen aikaan ajattelin juuri niinkuin Yön " Ihmisen poika" -kappaleessa sanotaan: " me sinut tehtiin, mutta sinä meidät loit" .

Mielekäs työ, kahdenkeskistä aikaa miehen kanssa, ystävien tapaamista, ulkomaanmatkoja, hieman ylimääräistä rahaakin. Koska vaan saatettiin lähteä salille tai hiihtämään tai vaikkapa viikonlopuksi pyörähtämään ulkomaille.Nyt elämä on yhtä univajetta, huutoa ja itkua. Puhumattakaan rahahuolista ja harrastusten jäämisestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oli ihan kivaa koko ajan ja olin kai periaattessa ihan tyytyväinen elämääni, mutta sellainen mielekkyys puuttui. Lasten kautta on tullut jotenkin syvällisempi ymmärrys koko ihmiselämään. Päivät ovat kiireisiä, mutta koko ajan tuntee olevansa tärkeä ihminen monille ja se auttaa jaksamaan. Mutta tämä on toki vain minun kokemuskeni ja varmasti moni elää tarkoituksellista elämää ihan ilman lapsiakin. Tarkoitus täytyy vain silloin löytää jotain muuta kautta.

t:3

Kaiken ydin on rakkaus omaan lapseen ja lapsen rakkaus vanhempiansa kohtaan. Ei mikään päihitä sitä ei edes elämä isolla E:llä. Biologia saa prosessin vain liikkeelle.

Elämä oli kyllä todella huoletonta ennen lapsia. Mutta toisaalta se oli aika tarkoituksetonta. Ehkä ne ovatkin jotain tarkoituksen hakua, ne lapset.

Heillä kun ei ole mitään hormonaalista vauvakuumetta vaan asia punnitaan puhtaasti järjellä. Tällöin on vaikea keksiä hyviä syitä, miksi oikeasti haluaisi lapsia.Uskon, että jos lapsiluku olisi miehistä kiinni, jäisi se useimmissa perheissä pyöreään nollaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat