Vierailija

Odottelin terkkarille pääsyä aika kauan kun ajat myöhässä. Ovesta rupesi kuulumaan pienen lapsen ääni; Tännepäin, varo ovenpieliä....työnnä nyt se tänne sisälle, NOPEESTI NYT.Sisään tuli äiti, vauva vaunuissa ja alle kouluikäinen poika. Poika ja äiti riisuivat, ja poika sanoi äidilleen; riisu Eemeli. sille tulee kuuma.no äiti NOPEESTI NYT! no pitääkö minun riisua se?Äiti otti vauvan vaunuista ja riisui hanskat, tää poika rupesi riisumaan hattua ja töppösiä. Sitten siirsi vaunut syrjään ja sanoi äidilleen kun vauva oli riisuttu; laita Eemeli tonne. siellä on hyviä leluja (osoitti semmoista leikkikehää) johon äiti sanoi että En laita kun eetu puklaa sinne, poika otti vaunuista harsoliinan ja antoi äidilleen ja sanoi; kuule tällä voit sitten pyyhkiä. poika sanoi; no laita sitten vaunuihin. äiti; ei kun Eetu on nyt äidin sylissä. Poika rupesi sitten seurustelemaan pikkuveljensä kanssa joka oli äidin sylissä, eikä ruvennut leikkimään kaikilla niillä leluilla mitä neuvolan odotusaulassa oli!Nauratti tuo tomera äidin pikku apulainen!

Kommentit (9)

Ja 2, oletko kotoisin jostain itäiseltä Uudeltamaalta, kun käytät sanaa kuullostaa? Ja sanotko alhaanna, kun tarkoitat alhaalla? Mieheni käyttää tuollaisia sanoja ja on jostain Inkoosta päin kotoisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:

Vai oisko äidillä vakava masennus tmv., että lapsi ihan oikeasti pitää äidin liikkeessä?
Tuo kuulosti juuri siltä, että äiti itse puhui lapselleen samalla tavalla ja lapsi oli oppinut tavan äidiltään.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat