Vierailija

Ennen hyvin nukkunut 11.5kk on alkanut heräillä öisin eikä lasta saa rauhoittumaan tai nukahtamaan itsekseen uudelleen. Koko ikänsä on nukkunut yönsä hyvin, nukahtanut itsekseen ja jos on ollut kova hätä, on tutti auttanut heti. Tytöllä on kova eroahdistus meneillään, joten ajattelinkin voisiko se vaikuttaa myös yöuniin? Onko kokemuksia?? Hampaita ei ole tullut ja sairaudet/allergiatkin on poissuljettu.

Kommentit (9)

Ja uni on myös ero venhemmista, eli eroahdistus vaivaa... Minä palasin töihin ja lapsi on jo toista viikkoa öisin oireillut, mutta eiköhän se siitä pian.

Tytöllä on siis päivisin kova eroahdistus, roikkuu jaloissa ja seuraa joka paikkaan. Siksi ajattelin onko mahdollista että sama riippuvaisuus äidistä tulee myös uniin! Kotihoidossa tyttö on eikä mitään mullistavaa ole meidän kenenkään elämässä tapahtunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Varmasti tuon ikäisellä lapsukaisella on monenlaista uutta koettavaa päivittäin, jotka vaikuttavat uniin (just ne kävelemään/seisomaan oppimiset jne). Ei eroahdistus tulisi tuossa tapauksessa ensimmäisenä mieleen...

Mistä tiedät käveleekö ap:n lapsi vielä? Ei kaikki tuon ikäiset kävele. Ja tuskin unetkaan nyt öisin valvottaa, koska ap:han sanoi että lapsi HERÄILEE eikä siis vain unissaan höpise/itke.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat