Vierailija

Eli siis... Miten ootte pystyneet lopettamaan imettämisen? Meillä vauva pian 8 kk ei juo pullosta, enkä toisaalta enään siihen haluaisi väkisin opettaa. Suunnitelmissa olis vähentää imetys vain aamuun ja iltaan(yöllä ei enään syö).Miten juottaminen on sujunut? Mitä nokkamukia ootte käyttäny? Ollaan yritetty ruokailun ohessa tarjota mukia, mutta se menee ihan leikiksi... Paljonko sitä nestettä tulis päivän mittaan antaa?Jos jollakin olis vinkkejä, otan ilolla vastaan. :)Vähän sekavaa, mutta koittakaa ymmärtää:)

Kommentit (11)

mä suosittelen tosi lämpimästi Tupperwaren nokkamukia!! Sillä aloitettiin kun vauva oli 3,5kk. Aluksi ei meinannut hoksata, mutta nyt juo siitä jo itse, ikää 6kk. Käytössä myös MAM-nokkamuki ja joku halpis Nalle Puh -muki. Kaikista juo hienosti, mutta toi Tupperi on kyllä ollut ihan paras!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Täysimetin 8 kk saakka ja sitten vähitellen vähensin ja samalla opetin nokkamukia. Mutta silti lapsi ei nukahtanut ilman tissiä kuin vasta about 1.5 vuotiaana. Oln siis olosuhteiden pakosta taaperoimettäjä

silikonituttista nokkamukia ei ainakaan syksyllä enää saanut (olisimme halunneet toisen). Ei myyty, koska isommat lapset saivat purtua nokan rikki ja siksi vaarallinen. Meillä kyllä toimi pienen kanssa loistavasti.

Pitää siis vaan tyrkyttää tota mukia. Voikin olla aika pitkä prosessi, kun kaikki muutkin ruokaan liittyvät asiat on ollu pitkillä kantimilla...

Tarjoat vaan sitä nokkamukia aterioiden yhteydessä ja välillä vähän muulloinkin, kyllä ne siihen oppii. Jos ei opi, juota ihan tavallisesta mukista. Aamu- ja iltapuuron sekaan tissimaitoa tai korviketta ihan runsaasti. Korvikejauhoa voi sekoittaa ruoan sekaan, jos tuntuu, että maitoa ei mene tarpeeksi juomalla.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat