Vierailija

käyn spinningissä 4krt/vko ja jumpissa ja harrastan hyötyliikuntaa muutenkin..On ihan sama näköjään syönky liikaa vai liian vähän vai sopivasti koska paino on ja pysyy.Vauva on vasta 7vko mut jotenkin olen tottunut siihen, että imetyksellä piti painon olla tippunu jo tähän mennessä !Saikulle jäi joku 5kg mut vielä 10kg jäljellä!!

Sivut

Kommentit (24)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sen lisäksi, että mahtaa olla hyvän laatuista maitoa teillä kun laihdutatte ja liikutte tuohon malliin... toivottavasti annatte vaikka korviketta lisäksi.

ja äly ja biologian opinnot vähissä - sussa on hormooneita jotka pitää siitä rasvasta kiinni että olis jotakin imetettävääkin, pöljä.Sitten kun imetys loppuu, lähtee se rasvakin. Kun laihdutat imetysaikana, ruokit lastasi kuona-aineilla.Älyköt, voi helkkari sentään.

Sen ensisijainen tehtävä on ruokkia lapsi ja pitää huolta että kehossa on rasvaa, niinpä se muuttaa kaiken syömänne rasvaksi suojatakseen lapsen ravinnonsaannin. Mitä jos vaikka söisitte normaalisti, lopettaisitte rehkimisen ja kävisitte vaikka vaunukävelyillä vauvan kanssa ja keskittyisitte siihen lapseen ?

On kuulkaas mammat jääny kammo kun esikoisen jälkitarkastuksessa v. 01 lääkäri sano että oot ylipainonen ja laihduta. Painoin sillon vähemmän kun nyt ja muutenkin..Laihduta en vaikka senkin kyllä osaisin mut jumpassa käyn. Lapsillani on isikin joka osaa hoitaa heitä, eikö muilla ole miestä joka osallistuu hoitoon?! Kyllä miestenkin tulee hoitaa lapsia...EN ala sen kummemmin puolustella enää jumpassa käyntiäni mut hyvää päivänjatkoa!-ap

keskity nyt hyvä ihminen siihen synnyttämääsi pienokaiseen äläkä omaan napaasi!!!!!!!

Tätäkö tää nykyaika on, lapsia halutaan, mutta äideiksi ei haluta?Sairasta juosta tuollaisissa jumpissa kun on vauva käsissä

Sitten putosikin kohisten, vuosi synnytyksestä olin 5kg kevyempi kuin ennen raskautta. Imetyksen loputtua kiloja hiipinyt takaisin muutama.Ei se imetys mikään laihtumistakuu ole. Joillakin kestää kuulema lähemmäs vuoden ennen kuin kilot yhtäkkiä alkavat putoilla. Ties vaikka se olisi juuri tarkoituksenmukaistakin - pitkään imetetyllä vauvalla on jo muutakin ravinnonlähdettä kuin rintamaito, joten siinä ei äidin laihtuminen (ja mahdolliset raskasmetallit) enää niin paljon haittaa.

Itselläni ei tippunut puolen vuoden imetykselläkään ja nyt on kohta vuosi synnytyksestä....aloitin dietin ja hikoilun.

Tasan ei käy onnen lait tässä maailmassa.

Sanoiko ap laihduttavansa? Ei sanonut! Turha syyllistää häntä liian vähäisestä syömisestä silloin.Kyllä se vaan niin on, että monet laihtuvat imettäessään, ja kyllä minäkin ihmettelin, kun en laihtunut. Mikä ihme tarve sitä on heti vetää hernettä nenuun, jos jotakin äitiä kiinnostaa myös oma ulkonäkö ja hyvä olo? Sulkeeko se pois vauvasta välittämisen?Jos te olette laiskoja, löysiä, läskejä ja mielivaatteenne on tuulipuku, älkää valittako niille, jotka eivät läskeissään viihdy.Tietenkään laihdutus ei ole hyväksi imetysaikana. Mutta kuten huomaatte, jos otatte silmän käteen, ap ei sanonut laihduttavansa.

Käyn jumpassa ja lenkeillä. Juoksen ja kävelen. imetän vauvaa, syön diettiruokaa, eikä paino putoa ollenkaan:( Pysyy ihan samassa kokoajan. Mistä lie johtuu. Musta jää kaiketi tällanen.

Se menee nimittäin niin, että sun kehosi käyttää nyt kaikki kalorit tarkkaan ja ottaa sen mieluummin ruoasta kuin sun läskeistä:). Luonto on tarkoittanut sen näin, ettei vauvaparka pääse näkemään nälkää.Itse en laihtunut tippaakaan vaikka imetin KAKSOSIA! Olisi luullut, että maidontuotantoon olisi mennyt rutkasti kaloreita. Päinvastoin taisi muutama kilo tulla lisää ekan vuoden aikana. Aloin laihtua vasta 1-1½ vuotta lasten syntymän jälkeen ja silloin aloin myös aktiivisesti liikkumaankin.Mikä hätä laihtua?

Äiti jaksaa varmasti paremmin hoitaa lapsiaan kun huolehtii kunnostaan. Ja minulla ainakin maidon eritys parani liikunnalla.T: yks joka äsken kitisi laihdutuksesta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat