Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Kannattaako sitteri ostaa jo valmiiksi ennen vauvan syntymää? Minkä ikäisen/painoisen vauvan voi sitteriin laittaa? Ja suositelkaa jotain kivaa sitteriä! Kiitos!

Kommentit (3)

Hankittiin esikoiselle, kun hän oli n. 2kk ja käytetttin todella paljon. Kuopus laitettiin siihen ihan vastasyntyneestä alkaen, koska sitterin (Emma-merkkinen) saa makuuasentoon. Käytetty istuimena, makuualustana, syöttämiseen jne. Otamme myös kyläreissuille mukaan, koska menee osittain kasaan ja helppo kuljettaa. Hinta-hyötusuhteeltaan ollut varmasti paras lastentarvikkeemme!

Nyt kun saimme toisen pienen, ostimme sitterin, ja se on kyllä tullut ihan tarpeeseen. Niissä ei hirveästi ole eroja. Meillä on Emman sammakkositteri, sellainen froteinen ja vähän ällö oranssivihreä. Tuon meidän mallin saa ainakin ihan makuuasentoon ja ollaan siihen jo ihan pieni pistetty, siis vastasyntynyt.Sinuna en ostaisi etukäteen, ellet sitten jostain satu löytämään vaikka käytettyä tosi edullisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä sitteri oli todella paljon käytössä. Sitterin merkkiä en muista, mutta malli oli sellainen joka meni ihan makuuasentoon. Meillä sitteri käytössä jo ihan vastasyntyneestä. Huomattavasti helpotti kotitöiden tekoa, kun vauva kellitteli sitterissä tyytyväisenä ja katseli maailman menoa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat