Vierailija

Hellou kaikki synnyttäneet naiset! Mitä mieltä olette suuseksistä raskauden jälkeen nimenomaan ottavana osapuolena? Onko kynnys korkeampi esim. välilihaleikkauksen takia...? Alapää kuitenkin on vain muisto siitä entisestä mikä oli ennen synnytystä.:) Kertokaa mielipiteitä kiitos! :) Vaikka vain yleensä ottaen...mitä mieltä olette yleensä suuseksistä ottavana osapuolena. Mä henk.koht. haluaisin nauttia siitä, mutta kynnys on melko korkea. Ajatukset risteilevät päässä, jos miehet ei enää haluakkaan sitä antaa...tai mitä ne yleensä ajattelevat asiasta..:)? T: SINKKU ÄITI :)

Kommentit (11)

ei ole mikään yleinen totuus, jos nyt joku sen semmoisena meni lukemaan. Itselläni alapään ulkonäkö ei muuttunut synnytyksessä millään lailla. Ehkä pari kuukautta oli vähän semmoista epämääräistä siinä suuaukolla ja se tuntui levinneen, mutta näkymä normalisoitui pian, kenties alapääjumpan avulla. Jos välilihaa ei leikata eikä pahoja repeämiä tule, en ymmärrä, mikä siellä niin muuttuisi. Toisaalta monet kertovat, että leikkausarpikin haalenee näkymättömiin ajan mittaan.

Meillä nautitaan suu- ja muustakin seksistä entiseen malliin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tule nyt ihmeessä kertomaan kunka nautit suuseksin antamisesta myös synnytyksen jälkeen ja muista pahoitella kuinka et ole monen vuoteen sitä saanut antaa. Ja ethän unohta laittaa sähköpostiosoitettasi loppuun.

haju, siis alapääni hikoilee enemmän, jos illalla käyn suihkussa niin aamulla pöksyt sniffaa... voi hitto mitä stressin aiheita sitä ihmisellä onkaan.. mutta mies nuolee, vaikka mua vähän hävettää noh tosin hän ei oo valittanut..

Synnyttänytkin pilde maistuu kunnolliselle miehelle.

Jos mies rakastaa, hän ei takerru pikkuseikkoihin,

kuten pilden hivenen muuttuneeseen ulkonäköön.Rakkaudella Masa

Mielestäni on ihana antaa naiselle suuseksiä ja nähdä kun nainen kiihottuu. Vaimolla myös väliliha leikattu mutta ei se ole meillä ollut esteenä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat