Vierailija

Kommentit (5)

Nimenomaan tuo erikoismittojen mukaan teko tekee sen, että ovet maksavat turhankin paljon.

Jos kuitenkin onnistutte saamaan käsiinne saman valmistajan ovet, niin sitten tietysti hinta varmaan kohdallaan.Jos päädytte uusimaan vain ovet, niin muistakaa vaihtaa myös saranat!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hinnaksi tuli himpun alle 1800 euroa ja tuohon sisältyy upotettu tiskikone. Meillä myös kalliit kahvat ovissa, mikä lisää hintaa. Ei siis kovin kallista :)

Mm. Forema (ks. http://www.foremadesign.fi/index1.htm) pinnoittaa vanhat ovet.Tuo ei ole kovin kallista, mutta lopputulos on tosi hyvä.

Jos ovet ovat kovinkin vanhat, niin joudut teettämään uudet ovet erilaisen standardimitoituksen vuoksi ja maksaa enemmän kuin kokonaan uudet kaapit. En tosin tiedä mitä esim. tuolla Foremassa maksaisi mittaovet vanhoihin runkoihin.Jokunen vuosi sitten uusimme kodinhoitohuoneen kaappien pinnat ja kaveri haki ovet kotoa ja toi parin viikon päästä takaisin. Itse sitten vain kiinnitettiin ne takaisin ja yhdelle isolle ja 7 puolimittaiselle ovelle tuli hintaa jotain 2000 markan luokkaa. Entisistä oli pinnat irti, kun kalusteet toimittanut firma ei ymmärtänyt että kodinhoitohuoneessa pestään pyykkiä ja myi ovet, jotka ei kestä ilmankosteutta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat