Vierailija

Millainen järjestö on worldvision? Kiinnostaisi mutta ihan hirveästi epäilyttää meneekö rahat oikeesti kyseiseen yhteisöön....Planin uskon olevan edes vähän luotettava.....Hmm. Noi worldvisionin sivut oli hienot mutta en sitten tiedä..? Kokemuksia?

Kommentit (6)

eräässä Länsi-Afrikan maassa, jokaisella oli hieno paidat mutta olivat siivoojina sukulaistädeillään. Kun kysyin mikis heillä on Plan paidat, he kertoivat että joskus valkoiset tulivat, antoivat paidat ja ottivat valokuvat koulussa. He kertoivat että valkoisten piti maksaa koulumaksut. Kuitenkin kävi niin, että kun valkoiset poistuivat maasta, he eivät päässeet kouluun vaan opettajat kouluttivat omat lapsensa ja ruokkivat perheensä kummirahoilla. Köyhät siis eivät saaneet rahaa. Nämä Plan ihmiset olivat brittejä. Otin yhteyttä Planiin monestikin saamatta vastausta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ainakin minä olen vakuuttunut, että homma toimii. Saamme muutaman kerran vuodessa tietoa yleisesti hankkeesta ja kummilapsemme vastaa aina kirjeisiin. Omien lasten kanssa on kiva jutella elämänmenosta siellä ja tyttömme piirtää aina meidän kirjeen mukaan jotain. Myös pieniä lahjoja ollaan lähetetetty kirjeessä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat