Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Ostin sellaiset molemmille lapsille (poika 5 v ja tyttö reilu 2 v), kun oli niin edulliset (19,95 €) muiden kauppojen vastaaviin verrattuna. Ollaan lähdössä loppukesästä etelään, joten siellä noilla on ainakin käyttöä ja varmaan hellepäivinä myös täällä Suomessa. Onko kenelläkään tietoa, miten paljon noi eroaa laadullisesti esim. Stockalla tai jossain nettikaupoissa myytävistä yli 50 € hintaisista UV-suojatuista asuista? Noissa Lindexin asuissa oli merkki 40+ ja esim. Stockan myymässä 50+. Suojaako noi ihan varmasti vai kannattaako sinne laittaa varmuuden vuoksi aurinkorasvaa? Ei ole mitään kokemusta ja tietoa noista UV-suojatuista asuista ennestään...

Kommentit (8)

Eilen niitä oli reilusti, mutta silloinkin käydessäni suurin koko 74/80. Olin kyllä tosi tyytyväinen löytöön, kun oli tuollaista suunnitellut muutenkin ostavani meidän 1v:lle ihan uimapuvuksi :)

mutta itsekin niitä katsoin. Ymmärtääkseni ovat ihan tavaIIista uimapukukangasta? Niissähän Iuki vieIä Iisäksi että että kastuneena tai venyneenä suojaus teho ei oIe niin hyvä. Jos oikein muistan. Oikeissa uv-suoja-asuissa teho ei muutu miksikään kastuessaan tai venyessään. Ne oIi Iyhyt hihaisia ja Iahkeisia eIi muista rasvata kädet ja jaIat. Tuskin kuitenkaan niin kauan kerraIIaan rannaIIa oIette että tuokin suojaus ei rittääsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Tuotteen UV-suoja voi heikentyä kovassakäytössä, jos tuotetta venytetään tai jos se kastuu". Ja sekä venytystä että kastumistahan tapahtuu jokaisella uimarantakeikalla, joten ei se UV-suoja varmaan sitten kovin montaa käyttöä kestä. Me ollaan yleensä pidetty lapsilla uimarannalla/-altaalla aluksi lyhythihaisia T-paitoja uikkarin päällä/lisäksi ja kun ne ovat kastuneet, otettu pois ja vaan rasvattu. Se märkä puuvillainen T-paitahan tuntuu todella epämiellyttävältä, joten siihen tarkoitukseen noi Lindexin UV-suoja-asut ovat varmaan mainiot. Eli edelleen olen tyytyväinen löytöihin =)

ostin sen ihan "perus"uikkariksi ajatuksella, että suojaa enemmän kuin tavallinen uimapuku ohuine olkaimineen. uv suojauksesta en osaa sanoa mitään.

mutta jätin ostamatta, koska lapuissa luki tosiaan että kastuminen heikentää UV-suojaa. Ja itse kyllä miellän että ko. asuja käytettäisiin rannalla/uidessa.

Ja suojaa varmasti saman verran uv-säteiItä, joten ei se varmasti mikään hukkaostos oIe vaikka ei mikään varsinainen uv-suoja-asu oIekaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat