Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Todella typerä kommentti, selitteli sitä kyllä heti perään. Kuunteliko joku, mitä sanoi syyksi käytettyään tuollaista " valitettavasti" -ilmaisua? Minulta meni se ohi kun lapsi möykkäsi juuri samaan aikaan.

Kommentit (28)

eilen radio ohjelmaa Saulista ja Tarjasta autossa vähän aikaa illalla. Ja mun oli vaikee saada selvää Tarjan puheesta. En tiedä johtuko se siitä, ettei voinut katsoa suunliikkeitä kuten telkkarista vai mistä, mutta ihan tokkuraiselta se kuulosti. Suurinpiirtein jotain älysin, mutta paljoooon jäi aukkoja, koska Tarjalla on niin paljon äännevikoja.Ja tämä ei voi johtua siitä, etten ymmärtäis puhevikaisia. Koska itselläni on 2 lasta, joilla on ollut puhevikoja, mutta niistä on selvitty puheterapian ansiosta. Joten siinä mielessä ymmärrä kyllä Tarjankin puhevikoja.Saulin ääntä on niin paljon miellyttävämpi kuunella. Saulin ääni on pehmeä, leikkisiä, sujuva ja aivan loistava. Saa todella hyvin selvää. :)Mielestäni presidentillä pitäisi olla sujuva puhetaito. Koska ääntä tarvitaan. Ja monesti presidentin tarvitsee käyttää muuta kieltä, kun äidinkieltään, joten lausumisen pitäisi olla siistiä.Tämä on yksi asia, miksi äänestän Saulia. :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vierailija:

Lainaus:


Saulin ääntä on niin paljon miellyttävämpi kuunella. Saulin ääni on pehmeä, leikkisiä, sujuva ja aivan loistava. Saa todella hyvin selvää. :)


" Pehmeä, leikkisä,sujuva" ...... tsiisu, te olette aivan vinksahtaneita. Toi kuulostaa jo aika pahalta idolisoinniltaEikö reilua kirkkoon kuulumattomuutta pahempi asia ole tämä suomalaisille niin tyypillinen ' kuulutaan kirkkoon tavan vuoksi' ?? Jos joku uskoo ja tuntee kristinuskon omakseen,niin on hienoa, että kuuluu kirkkoon ja näyttää mielipiteensä, mutta naurettavia ovat nämä kaikki, jotka kuuluvat kirkkoon saadakseen hienot häät ja hautajaiset ja saadakseen lapsen kastejuhlaan papin ripottelemaan vettä. Ja näitä tosiaan Suomessa riittää. Halonen sentään on reilusti tehnyt kantansa selväksi, vaikkeivat kaikki varmasti tässä tekopyhien maassa sitä kritisoimatta hyväksy.

Ateisti tuskin käy kirkossa ihan muuten vaan joten tuo valitettavasti kuvasi juuri sitä että on ollut noita hautajaisia jotka aina on ikäviä juttuja.

Kiinnitin kyllä myös huomiota. Tarjahan ei todellakaan ole hyvä puhuja, ulosanti on juuri tuollaista tökeröä. Sauli sai kehuja asiantuntijalta puhumisestaan, osaa ottaa hyvin yleisön huomioon. Ja onhan Saulilla muutenkin parempaa se puhe, Tarjalla kun on niin paljon äännevirheitä, että välillä oikein vaikea saada selvää hänen puheestaan. Mitenköhän suoltaa vieraita kieliä ja mitenköhän ymmärrettävästi.Tarvitsemme selkeäsanaisen ja ymmärrettävän presidentin,

äänet siis Saulille!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat