Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meidän poju (8,5 kk) sai lauantaina ensimmäisen kerran äidinmaidonvastiketta (piti olla eväitä mummolapäivää varten ja omat pakastetut on juotu). Vauvan maha on ollut nyt pari päivää kova ja kakkaa punnerretaan naama punaisena. Mitään muuta muutosta ruokavaliossa ei ole tapahtunut, joten voisikohan olla Tuttelista ?

Kommentit (3)

Kiitos vinkistä ! Täytyypä meidänkin kokeilla tuota Semperiä. Hinnalla ei vielä tässä vaiheessa ole niin suurta merkitystä, koska vastiketta menee ehkä yksi-kaksi tetraa kahdessa-kolmessa viikossa, tärkeintä on, että masu toimii ja pikkuveikko pysyy iloisena.

Mulle on moni suositellut Baby semperiä korvikkeeksi, ei pitäis tehdä vauvan mahaa kovaks, mut riippuu tietty et mikä kellekin sopii. Meille semperi on sopinut loistavasti, kakka tulee punttaamatta. Semperi on 10 senttiä kalliimpi kuin tutteli mut on hintansa väärti, sen on vaan muutkin kyllä huomannut kun on lähes aina kaupoista loppu tai vain muutama purkki hyllyssä jäljellä, suosittelen kokeilemaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poika nyt noin 4 kk ja äidinmaidolla, mutta on saanut myös korviketta rintaraivareiden aikoihin ja silloin kakka tuli kovan väännön jälkeen kolmen päivän välein, kun normaalisti kakkaa useamman kerran päivässä. Annoin levolacia, josta ajattelin olleen apua.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat