Seuraa 

Meillä alkuhankaluuksien jälkeen vauva on alkanut nukkua myös yöllä erittäin hyvin. Tyttö on vaille 2½ kk:tta ja hän posottaa tosi reippaita unia öisin...Yleensä nuo yöunet ovat n. 8 tuntia SYÖMÄTTÄ yhtäkyytiä, mutta esim. viime yönä neitonen nukkui 21:30-8:00 ja oishan tuo vieläkin tuosta kasista eteenpäin nukkunut, mutta kun olin huolissani että verensokeri laskee kun on noin pieni ja herätin hänet. Sitäpaitsi piti laittaa 2 isompaa tyttöä kouluun 8:30 ja ajattelin että herää juuri kun tyttöjä laitan =).Siis pitäskö herättää syömään välillä vai antaako nukkua ? Ongelma tämäkin =D. Tyttö on ihan hyvän kokoinen että keskosesta ei ei ole kyse, 2 kk:tta vanhana mitat olivat 56 cm ja 5600 g. Ja iltaisin typy sitten tankkaa vissiin varastoon kun syö tämän tästä (pullolla on) ja maitoa menee / vrk:ssa 700-1000 ml.Onkohan muilla vastaavaa ongelmaa ? Tai eihän tää ongelma ole, kiitollinen olen kun vauva nukkuu, mutta tuo verensokerin laskeminenhan tässä mietityttää.T : Rapuäiti kera viiden rinsessan.

Kommentit (5)

Tuon ikäinen ei enää nuku liian pitkään, herää kyllä kun on nälkä. Verensokeri ei enää myöskään laske huomaamatta, sen säätely toimii jo ihan eri tavalla kuin vastasyntyneellä. Pärjää siis syömättä tuommoiset unet ihan hyvin, antaa nukkua vaan.

Nukkumaan mentiin klo 23:30 ja kun ei kuudelta ollut alkanut heräillä ja kuulin selvästi miten pojan maha lurisi, niin vaihdoin vaipat. Siinä se heräili hieman ja sitten syötin molemmat tisut ja nukkumaan takaisin. Nyt sitten heräsi 9:30 puettiin ja syötiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En kyllä ole koskaan herätellyt. Alussa seisoin kyllä tuntikaupalla sängyn vieressä pullo valmiina ja ihmettelin, että miksi se nyt ei herää...BR Bubble

...neuvolasta sanottiin pojan ollessa tuon ikäinen, että jos yli kymmenen tunnin alkaa mennä, niin sitten voi herätellä. Jos päädyt herättämiseen, voithan herättää " hellävaroen" , elikkä vaikka valot päälle ja pikkuisen ääntä kehiin, syöttää ja antaa sitten nukkua lisää.Meillä ei siis tosiaan ole ollut yönukkumisissa ongelmaa ettei olisi syönyt yön aikana, mutta päivällä (juuri tuon takia, että nukkuisi yöllä paremmin) olen päiväunien " liian pitkiksi" venähtäessä tehnyt juuri noin valojen kanssa (luonnonvalossa suht hämärä makuuhuone) ja on auttanut. Yöllä (lukuunottamatta paria viime viikkoa...) poika yleensä nukahtaa heti syötyään.tuiskuneiti79 + poika 4,5 kk

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat