Vierailija

Yritän lisätä pinaattia ruokavalioomme, mutta lapseni eivät suostu koskemaan pinaattikeittoon (hernekeitto kyllä menee, tää on taas näitä kummallisuuksia) joten ainoa keksimäni on laittaa uunilaatikoihin (esim peruna-jauheliha) lisäksi pakastepinaattia.



Vinkkejä pliiiiis!

Kommentit (11)

Purkillinen tomaattimurskaa, pussillinen pakastepinaattia, porkkanaraastetta (3-4 porkkanaa), (pilkottu sipuli ja yksi valkosipulin kynsi murskattuna - itse en käytä näitä, mutta ohjeessa lukee näin) sekaisin ja kuumennus pannulla. Mausta oreganolla, suolalla ja mustapippurilla (itse laitan myös basilikaa). Kerroksittain seosta, juustokastiketta (puoli litraa maitoa, lähes pussillinen kastikkeeseen sopivaa juustoa) ja lasagnelevyjä. Päälle juustoraastetta. Uunissa 225-250 asteessa niin kauan, että juusto pinnalla ruskettunut (n.20-30 min).



Jopa täysin makkaralla ja sinapilla elävä mies piti tätä ruokaa hyvänä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kotitekoinen pinaattikeitto.



Meillä syödään pinaattia ihan lehtisalaatin tavoin raakana leivissä ja salaateissakin, mutta en tiedä, onko tämä nyt sitten sitä erilaista pinaattilajiketta, kuin Suomessa myytävä.

kiitos vinkeistä!

Miten muuten teette omatekoiset pinaattiletut? Meillä lasten herkkua on kaupan letut, enkä usko niissä olevan pinaattia nimeksikään.

Parsakaali ei onneksi ole meillä ongelma, se menee höyrytettynä ja wokeissa, keitoissa jne.

Ja lisää vinkkejä saa laittaa!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat