Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Saimme atoopikko-pojallemme Atarax-reseptin ja kokeilimme viime yönä lääkkeen tehoa. Hän on nyt 9-kuinen ja 11.5-kiloinen. Annostuksi saimme 2 ml (max. kahdesti/vrk). Ohjeissa pikkulapsien kohdalla oli merkitty annostukseksi 5 ml.Paljonko teille, jotka tätä käytätte, on annostusohje? Meidän poika raapi itseään ihan yhtä antaumuksella ja heräsi edelleen noin 10 kertaa yön aikana. Onkohan annostus liian pieni?

Kommentit (5)

Meillä tyttö sai 5 kk:n ikäisenä (n. 6,5 kg) myös annostuksen 2,5 ml 1 - 3 krt/päivässä. Eli ehkä teidän annostus on ollut liian pieni. Me annettiin illalla tai joskus yöllä jos raapiminen yltyi ja se kyllä tehosi ja tyttö nukkui raapimatta aamuun saakka.

Annostus kuulosti lukeman perusteella liian pieneltä. Soitan siis huomenna lääkärille, omin päin tuntuu hurjalta annostusta nostaa.Kiitollisena Zaidaliina :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Me saatiin pojalle 5 kuukauden ikäisenä (8kg) Atarax-määräys, 2,5ml enintään 3 kertaa päivässä. Silloin annettiin pojalle Ataraxia vain iltaisin kun raapi öisin itseään eikä saanu mitenkään nukuttua, ja kyllä tuo määrä silloin auttoi. Tuntuu vain tuo teille määrätty annos liian pieneltä, saisi varmaan antaa enemmän kun painoakin on enemmän kun tuo meidän silloinen 8kg. Mun neuvo on, että soitat lääkärille ja pyydät laskemaan onko annostus oikea ja kerrot ettei ole auttanut öiseen raapimiseen mitenkään. Itse en uskaltaisi antaa ominpäin suurempaa määrää, joten meilläkin täytyy varmaan pyytää uusi määräys kun poika jo yli vuoden ja painoakin enemmän.Meillä alettiin käyttää Ataraxia pojan ollessa 9 kuukauden ikäinen, painoa taisi olla silloin jotain 7.5kg, annostus 5ml. En kuitenkaan uskaltanut tuolloin täyttä määrää antaa vaan tehosi kun annoin 3 ml. Nyt kun poika on jo 1v6kk ja painoa jotain kymmenen kilon tienoilla, annan 5ml iltaisin ja hyvin auttaa. Myös ihotautilääkäri vahvisti tämän annoksen olevan oikea n. kuukausi sitten.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat