Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Suunnittelen ostoa, mutta... Onkohan keittiöt hyvälaatuisia. Miten vaikea on ite kasata?

Kommentit (9)

Olen erittäin tyytyväinen. Hyvännäköinen ja ainakin meillä erittäin kovassa käytössä ollut ihan kestävä. Me emme tosin itse kasanneet, meillä osittain ammattilainen ja osittain appiukko kasasi kalusteet joten kokoamisesta en osaa sanoa mitään.

koska esim.Puustellista ei ole kokemusta. Tarkoitin laatukeittiöllä hieman tyyriimpiä keittiöitä (en laske Puustellia näihin). Mutta hei, kaikkihan on suhteellista :)

7

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisarellani ja parhaalla kaverillani on molemmilla Puustellin keittiö, joka varmasti on ns. " parempilaatuinen" kuin Ikean keittiö, joka meillä on tällä hetkellä. Kumpikin, niin sisareni kuin kaverinikin ovat kommentoineet nimenomaan tuota laatikkojen liukumista ja ihastelleet, kuinka hyvän tuntuiset laatikkomme ovat verrattuna Puustelliin.MUTTA tämä johtuu varmaan tuosta kokoamisesta, kuten joku sanoi edellä: huolimattomasti kootessa kaapin runko saattaa olla pari milliä kierossa, väärä ruuvi väärässä paikassa tms. ja se vaikuttaa laatikkojen liukumiseen heti. Meillä oli tämä ongelma sukulaisen kokoomassa kattila(kori) hyllyssä, joka korjaantui heti kun kaapinsisukset koottiin uudelleen.

kuulin, että pinnoite ei olisi yhtä kestävä kuin perinteinen maalattu. Ja jos se menne jotenkin rikki (naarmuuntuu tai pinta irtoaa) sitä ei sitten pysty mitenkään korjaamaan, vaan kaluste on entinen.

Tästä syystä melle tulee maalatut ovet.

Ikeaa katsottiin, mutta hellä ei ollut mitoitukseltaan meille sopivia kaappeja, joten tilattiin Puustellista.

Itse kokoaminen varmaan onnistuu käsistään kätevältä remonttireiskalta jos ei ole kiirettä saada kaaosta selväksi. Nimittäin aikaa siihen kyllä menee.

Ja ovat varmasti käytössäkin ihan ok. Mutta tuohon kestävyyteen sen verran, että esim. kiiltävät lakkapintaiset eivät kestä yhtä kauan kuin " laatukeittiöiden" . Johtuu ilmeisesti siitä, että lakkakerroksia on vähemmän (siksi osaltaan myös halvempi hinta) ja monet osat myös huonommista materiaaleista. Huomaa esimerkiksi siitä, kuinka laatikot liukuvat ihan eri tavalla laadukkaissa.Tämä ei ole siis mikään Ikean vastainen kommentti - vain oma kokemus ja pitkät keskustelut keittiövalmistajien kanssa :) Saa olla eri mieltä, mutta minä miettisin sitä, kuinka moneksi vuodeksi keittiön ostaa ja haluaa kestävän.

Kai niitä muillakin valmistajilla on, mutta ainakin jos Ikean keittiöön päädytte, niin ottakaa ihmeessä sellainen apteekkikaappi esim. kuivatavaran säilytykseen. Mielettömän kätevä, tila tulee käytettyä aivan erilailla hyväksi, tavarat eivät hautaudu kaapin pohjalle ja vaikka tavarat olisivat aika kaaoksessakin, kuten lapsiperheissä usein, niin löytyvät vaivatta.Kokoamisessa pätee se, että kannattaa olla huolellinen, niin tulee hyvää jälkeä. Meille sanoi monta keittötä koonnut kirvesmies-kaverimme, että materiaaleiltaan ihan muiden valmistajien veroisia, ja saranat kuulemma paremmat kuin monella muulla valmistajalla. Mutta jos laittaa huiskaisten kasaan eikä lue ohjeita, niin ei mistään huonekaluista tule mitään. Olettaisin, että ellei ole peukalo ihan keskellä kämmentä, niin onnistuu keittiön kasaaminen itsekin, ei se mitenkään ylivoimaiselta vaikuttanut.

nettisivuja. Sielä on tosi kiva keittiönsuunnitteluohjelma... tosi kiva haaveilla ja suunnitella. Sielä oli myös niitä kasausohjeita ja aika simppeliltä vaikutti, pitää vaan olla aika tarkkana.Kaipaisin vain käyttäjien kommentteja...

ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat