Vierailija

Selvittelen tässä ph-vaihtoehtoja lapsillemme, jotka kummatkin ovat alle kolmevuotiaita. Asumme Espoossa ja katselin noita yksityisenhoidon tukia.Voiko olla siis mahdollista, että kunta maksaa minimissään n. 675 euroa/lapsi tukea hoitajan kotiin palkkaamiseksi? Eli kahdesta lapsesta n. 1350 euroa? Tästä siis voi tehdä vielä kotitalousvähennyksenkin?

Jos hoitajalle maksetaan n. 1500 e/kk, miinus kotitalousvähennykset,

niin miksi kukaan haluaisi laittaa lapsiaan kunnalliseen hoitoon jossa maksut kahdesta lapsesta ovat 380 euroa?Voiko tämä olla näin, vai ymmärränkö jotakin nyt väärin? Millaista palkkaa täysipäiväisille lastenhoitajille yleensä maksetaan?

Kommentit (2)

meillä ainakin laitetaan tarhaan siksi, että mitäs teet jos hoitaja sairastuu? Kuka lapset hoitaa?Harkittiin sellaista vaihtoehtoa, että oltaisiin saatu yksityisen hoidon tukea, anottu työllistämistukea + maksettu palkkaa, mikä ei olisi juurikaan tullut kalliimmaksi kuin tarha, mutta meillä ei ole mistään repäistä sijaista hoitajalle näihin tilanteisiin. Ehkä sitten jos alan kokopäiväisesti opiskelemaan ja pystyn itse vähän joustamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat