Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (16)

Vierailija:

Lainaus:


jos haluaa ruokkia lauman niin miski yhteiskunnan tulisi siihen osallistua.....
..ja sit tietysti vastavuoroisesti niin, että eläkettä maksettaisiin sen mukaan, kuinka monta lasta on kasvattanut veronmaksajaksi!

Suomessa tehdään/saadaan NIIN vähän lapsia, että mun mielestä jokaiselle 10-lapsisen perheen äidille pitäisi antaa ruusu!(Joka tuskin paljoa helpottaisi arkea, mutta olisi ele kuitenkin)Yli 10-lapsiset perheet eivät nyt mun mielestä ole enää naisen fysiikan takia hyviä, mutta vielä joku 6-8 lasta kai moni nainen jaksaa synnyttää ilman, että olisi aivan rappeutunut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

puolet tuloistaan. Ja se summa ei kata tukiamme läheskään kuukaudessa, vaikka lapsia 12..

Ja muutoin ei meilläkään lapset kuluta, säästetään kaikki omaan taskuun,heh. Eivät he syö, käytä vaatteita, harrasta jne.

Joskus tuntuu hölmöltä, kun kuulen, että isossa porukassa ei kuluteta yhtäpaljon. Meillä ainakin jokainen syö, niinkuin ennenkin. Ei meillä sitä jogurttikuppia jaeta 12 osaan, vaan ostetaan kaikille oma. Toisekseen, kuka ekalapsen vanhempi suostuisi ottamaan viidellä olleet vaunut jne..

Saa niitä vaatteita kirpputorilta sille ensimmäisellekin.

Lisäksi perhe saa ilmaista terveydenhoitoa, koulutusta, usein kodinhoitoapua...Kerrohan, mistä sitä kodinhoitoapua saa? Meidän monilapsinen normaali perhe ei saa koskaan kodinhoitajaa, mut naapurin yh-isällä käy kotiapu kerran viikossa kolme tuntia tekemässä kotitöitä.. Mekö tässä ollaan niitä yhteiskunnan elättejä, kun peräti lapsilisää saadaan ja minimiäitiyspäivärahaa? Minun mielestäni ne äidit, jotka repivät Kelasta isoja äitiyspäivärahoja, ovat enemmän yhteiskunnan elättejä, vai mitä?

Olen tehnyt tästä aiheesta omalta kohdaltani oikein laskelmia siksi, kun tähän väitteeseen törmää aika ajoin. Saan minimiäitiyspäivärahan ja lapsilisät, joka tietysti on summana suuri kun lapsia on paljon. Olen kuullut, että yksilapsisissa perheissä tuo lapsilisä raha voidaan jopa laittaa säästöön lapsen tilille. Kuvitelkaa millä me eläisimme, jos 10:lle lapselle sen säästäisi..Eli siinä ne suuret tulot. Minun mielestäni kaikki riippumatta lapsiluvusta saa samat tuet, vai?

Tottapuhuen isommissa perheissä maksetaan jo pelkästään välillisiä veroja paljon. (isommat talot, autot, partureita, ruokaa, isompi kulutus kaikessa jne.) Meillä kuluu pelkästään ruokaan 1000¿/kk. Nytkin ihan itkettää, kun koululta tuli laskettelureissu 29¿/lapsi - Kertaa 7 koululaista...En haluaisi sitäkään, että lapsi joutuu kärsimään ja jäämään aina pois. Yhteiskunnan kannalta jokainen tänne syntyvä on hyvä sijoitus tulevaisuuteen.

Isommassa lapsikatraassa keskimääräinen lapsilisä voisi olla siinä 140 euroa kuussa (porrastettu 100- 172 euroa) - kymmenen lasta vuodessa tuo tällöin perheelle verotonta tuloa 16 800 euroa eli vanhan satatonnisen. Se on yli yhden keskipalkkaisen nettoansiot.Lisäksi perhe saa ilmaista terveydenhoitoa, koulutusta, usein kodinhoitoapua...IHan siksi, koska jokaisen on syytä synnyttää itselleen ikäänkuin omien vanhusmenojen maksaja. Jos perheessä ei siis elä vähintään kaksi (2) lasta aikuisuuteen (sanotaan vaikka 45-vuotiaaksi), niin siinä tapauksessa vanhus ei ole oikeutettu tukiin.Jos perhe on yrityksestä huolimatta ns epäonnistunut (esim vaikkapa 2 lasta tehnyt, mutta molemmat juosseet heikoille jäille ja kuolleet), niin sitten saa jotain minimaalista tukea, esim vähän vähemmän kuin kansaneläkkeen perusosan.

Maksetaankos tässä yhteiskunnassa jotain extraa monilapsisille perheille??

Jokaisesta lapsesta saa lapsilisän, onko se jotenkin väärin??

Vai ei kai joku kuvittele että lapsilisillä rikastuu?

Jokainen lapsi on oikeutettu lapsilisään siihen saakka kunnes täyttää 17.Voisikos ap nyt vähän selventää mitä tarkoitti??

Jos oma asenne on kovin lapsikielteinen, ei kannata sitten alkaa itkeä kun vuonna 2040 ja sitä rataa omat lapset itkevät sitä, kun vanhuksia on NIIN paljon.Että jos sitten tulevaisuuden nuoret aikuiset lyövätkin kontin selkään ja leipäkyrsän peukaloon ja pistävät mieron tielle (kun vanhukset pirulaiset elävät pitkälle ja haluaisivat nauttia eläkkeistä mitään tekemättä), koska rahaa ei ole ylläpitää kaksinkertaista vanhusmäärää, niin voi-voi.Työtätekevien selkänahasta on vanhushuolto, haluttiin tai ei. Tietysti lapsiinkin menee rahaa, mutta lapset ovat kuitenkin tulevaisuuden vanhuuden turva, vaikkei sitä nykyään kaikki ääliöt ymmärräkään. Sitähän se tarkoittaa, lapsi tuo leivän tullessaan. Joku päivä se lapsi tekee töitä ja painaa yhteiskunnan hyväksi, kun sinä et enää jaksa.

vai tukea myös 2-5-lapsisuutta, jolloin väkiluku voi pysyä samassa tai pikku hiljaa lisääntyä. Jokainen jälkeläinenhän ei elä aikuiseksi eivätkä kaikki saa omia lapsia. Jokaista pariskuntaa kohden pitäisi siis olla vähintään 2 lasta, jotta väkiluku pysyisi ennallaan. Mieluummin tietysti enemmän, vähintään 3.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat