Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (8)


Silti haluttiin toka lapsi suht pienellä ikäerolla, jotta lapsilla olisi seuraa toisistaan. Heidän ikäeronsa on 2 v 4 kk, mikä on tosi hyvä! On aivan ihanaa seurata, miten he tykkäävät toisistaan ja leikkivät yhdessä. Heillä on niin hauskaa! Ovat nyt 6v ja 4v. Se alku oli tietty vähän rankka. Mutta ei niin rankka kuin reilun vuoden ikäerolla olis ollu.Nyt alkaa vähän vauvakuumeilla oma olo ekaa kertaa elämässä. Vaikka vieläkin tuntuu tuo reilu neljävuotiaskin välillä ihanalta pieneltä vauvalta, jota saa sylkyttää ja hoivata ja leperrellä. Ja on niin suloinenkin... :)Mutta ei ehkä enää jaksa alkaa uudestaan siihen rumbaan.. Ja ei olis sitte leikkikaveria sille kolmoselle.

Toinen lapsi edelleenkin vasta harkinnassa. Toisaalta toisen haluaisi, mutta toisaalta pelkään etten kahta lasta jaksa kun tän yhdenkin kanssa on jaksaminen joskus tiukoilla. Turha mulle on ainakin sanoa, että siinä kaksi menee missä yksi, en semmoista usko! Katsotaan mitä aika tuo tullessaan..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tai no ei varmaan heti syntymän jälkeen, mutta heti kun huomasin, että arki rullaa helposti ja kivuttomasti ja että osaan olla hyvä äiti, vaikken itseäni mitenkään " äiti-ihmiseksi" (pullantuoksuinen kotiäiti) ole koskaan kokenut.lapsen tekoa on silti harkittu pitkään. Esikoisen kanssa kaikki on mennyt nappiin, mutta miehen ja miehen suvun kanssa on ollut enemmän opettelemista

Esikoista ennen en ollut kokenut vauvakuumetta, hän sai alkunsa, kun alkoi tuntua siltä, että _pitäisi_ perustaa perhe. Vauva-aika oli rankkaa ja ajattelin, että enempää lapsia ei meille tule. Meni sellaiset kuusi vuotta ennenkuin olin -hmm, kai kypsynyt äidiksi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat