Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Eli miten teillä nukutaan.Meillä on sellainen ongelma, että päivällä ei juurikaan nukuta tai siis nukutaan muttei tarpeeksi ja illalla ollaan sitte aina yliväsyneitä.Yöt nukutaan hyvin n.20.30-8.00. ja kaks syöttöä välissä tai yksi.Päivällä sitte yhteensä n.3h. eli aamupäivällä ulkona 2h ja sitte kahet puolentunnin unet illan mittaan.Ja illalla kun mennään nukkuun on hirvee yliväsyhuuto päällä.nukkuu kyllä sitte kun saan nukahtaan syliin ja lasken sitte sänkyyn.Yks ilta nukku autossa viel pikku-unet kun tultiin kylästä seitsemän jälkeen.Menikin illalla hyvillä mielin sitte nukkumaan ja nukahti itsekseen syönnin jälkeen omaan sänkyyn.Ärsyttäviä nuo pätkäunet sinäänsä et on vaikee minnekään mennä sit kun joka välissä nukutaan.Nyt yritin vaihtaa sellasta rytmiä et aamulla otettiin ne puolituntiset ja nyt on nukkumassa vaunuissa sitä2h ja sit illalla taas ne puolituntiset.saa ny nähä..vauva siis kohta 4kk

Kommentit (5)

poika 4kk. nukkuu 22-23.30 lähtien aamuun eli 7-9 asti. jos herää 7 aikoihin aamulla hän nukkuu n.1h päästä pienet tirsat.JOs herää 9 aikoihin menee soseen jälkeen nukkuun n. klo 11 ja nukkuu vajaa tunnin ja tästä koko päivän eteenpäin nukkuu 2h hereillä olon jälkeen n.½-1h unet. Nyt illalla olen yrittänyt ettei menisi 19 jälkeen enää nukkuun niin saisin hänet ajoissa yö unille, niin sais itsekkin rauhoittua illasta, ja sais edes yhden sarjan kattoa KOKONAAN rauhassa.

Täällä ei ole ihan selvää rytmiä, mutta jotain kuitenkin. Vaihtelee siis päivittäin parilla tunnilla suuntaan ja toiseen.Aamulla herätään 8-11 välissä.

Noin tunti hereillä, sitten 3 tunnin päiväunet.

2-3 tuntia hereillä.

1-3 tunnin päiväunet.

Sitten valvotaan puoleen yöhön - kello yhteen, jolloin mennään yöunille.

Joskus nukahdetaan noin vartiksi joskus ilta kymmenen aikaa.Unta tulee noin 12-14 tuntia/päivä.Niin ja poika on nyt 3 kk 1 viikon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tyttö nukkuu kans päivällä huonosti.elikkä 1/2-1 tunnin unia 2tunnin välein ja vaunuissa nukkumista ei oo tajunnu ollenkaan.yöllä nukkuu näin menee nukkumaan 20.00 ja herää 03-04 syömään ja nukkuu sit aamuun 8.00 asti.päivät kun vielä sais silleen et nukkuis ees yhet pidemmät unet niin ei ois koko aikaista kitinää päivä.

Yöunet on vakiintuneet klo 21-07.30; päivällä useimmiten 3h aamusella, 1h iltapäivällä. Joskus nukkuu neljät pikkutirsat ja sit on yliväsynyt.Mutta siis 13-15 tuntia keskimäärin nukkuu mein liki 4kk poika.

Aamulla nyt heräillään puol kymmenen aikaan joskus aiemmin joskus myöhemmin...

Sit ollaan hereillä semmonen1,5-2 tuntia ja sit tunnin unet tai lyhemmät...

Sit taas pari tuntia hereillä ja sit yleensä semmoset 3 tunnin unet,joskus pidemmätkin:)

Illalla sit jossain välissä vielä puolen tunnin torkut ja yöunille ruvetaan 23 aikoihin.Yöllä meillä heräillään turhankin usein...eka pätkä noin 3,5 tuntia ja sit about 3h ja sit alkaakin heräily tiuhempaan...Blacka ja Julius 4kk

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat