Vierailija


Minkähintaiseksi tullut, jos ei tontin hintaa lasketa?







Kommentit (10)

nimittäin kaikki piirtämisestä alkaen maksaa ihan sikana nykyään...ja materiaalit samoin,eli hienoa,että jollain on onnistunut noin edullisesti!!hyvä tuuri todellakin suvun ja ystävien suhteen!!monella ei onnistu noin edullisesti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ammattilainen oli viikonloppuisin apuna ja muutamat kaverit kävi talkoissa.

Talo ja varasto tuli maksamaan noin 60 000 euroa. rakennustavaraa saatiin suhteilla tosi edullisesti....

talo on perinteisen näköinen julkisivultaan: lautaverhoilu, koristeelliset ikkunanpielet jne. Eristetty,mutta ei lämmitetty kuisti, tuulikaappi, iso eteistila, kaksi mh, olohuone, keittiö ja ruokailutila khh,wc, ph+sauna,vaatehuone. Alakerrassa on leivinuuni, varaava takka ja puuhella. Yläkertaan tulee 2mh. oleskelutila,wc ja parveke. Lämmityksenä lattialämmitys. Sähkötyöt saimme tosi halvalla ystäväperheeltä, muuraustyön teki lähisukulainen, putkityöt samoin, materiaaleja oli ostettu varastoon jo ennen aloittamista.Saimme hyvää kakkoslaatuista rakennustavaraa todella edullisesti. Eikä kukaan tiedä että sellaista on käytetty, harva näkee seinän läpi onko jostain levystä nurkka pois:)

pidettiin koko ajan tavoitteena edullisuutta. mutta esim. sisustusmateriaaleissa ei tingitty. Paljon tein itse koska halusin tehdä, ei vain rahan takia, eli maalasin boordeja, suunnittelin erikoiset laatoitukset edullisista laatoista jne. Taloa on kehuttu kovasti, harva tietää paljonko se maksoi...

Naurahdin, että tuskinpa vaan kukaan keskustelupalstoille oman talonsa kuvia laittaa...mutta kysyn vielä, että minkä tyyline talo on? Perinnetalo, moderni? Otitteko mallin joltakin talofirmalta vai suunnittelitteko itse?

Pidettiin tiukka linja siinä että ei haluttu käyttää ystäviä hyväksi. Eli ei vaadittu mitään, ehkä juuri siksi kaikki olivat auliisti auttamassa. Ja täytyy kyllä sanoa että ollaan itsekin oltu aina valmiita auttamaan. Hyvä siis kiertää :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat