Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En ymmärrä, eikä sen mies ole yhtään sen fiksumpi.

Kommentit (10)

Tiesittekö, että Marika ei ole itse näiden ideoiden takana? Hänellähän on sellainen promootiomies palkattuna, jonka tehtävänä on keksiä miten pitää Marika parrasvaloissa. Muistaakseni on eräs suomenruotsalainen mies, oisko Ville Vilenius?Mä näen aina punaista kun näen Marikan Ohossa. Siinähän lehdessä hän yleisemmin figureeraa:((((. GRRHHH!

Perustetaanko " ei rikastuteta marikaa" - yhdistys?

Eli ei osteta ainuttakaan lehteä missä sen eukon naama on, rahaahan se niillä tyhmillä jutuillaan vaan saa.Kuka liittyy?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tonttuilemalla ja majailemalla lööpeissä, eniten ihmettelen sitä miten se äijä voi kestää tuollaista nöyryyttämistä...ellei se ole juonessa mukana...

On keksinyt keinon saada helppoa rahaa. Maine pilaantuu, mutta mitäpä sillä loppujen lopuksi on väliä. Ystävät tietävät, millainen hän oikeasti on, joten sama kai se on antaa julkisen maineensa mennä ja tienata.Muistaakseni Sunnuntaisuomalaisessa oli joskus vuosi sitten juttu, jonka kirjoittaja kertoi rehellisesti ällistyneensä siitä, että Marika Fingerroos ei ollutkaan oikeasti yksinkertainen ja ääliö, vaan laskelmoiva ja fiksu nainen.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat