Seuraa 


Hei,

huomasimme tänään että meidän poikavauvan 8kk kaulataipeessa(suunnilleen hartian ja kaulan yhtymäkohdassa) on ihonalainen kyhmy, joka ei näy ulospäin. Kosketettaessa se muljuu edestakaisin ja sen koko on ehkä nuppineulanpään-herneen puolivälissä, vauva ei arista sitä.Onko kokemusta tälläisestä ja onkohan syytä mennä lääkäriin ?

Kommentit (5)

Meidän pojalla oli kaula turvonneen näköinen -> ultrattiin kilpirauhanen. Ultrassa näkyikin, että syynä " turvotukseen" suurentuneet imusolmukkeet, koko reilu 20 mm. Kuulemma normaalin rajana pidetään sitä 20 mm. Meillä ei mitään syytä moiseen löytynyt, eikä kontrollissa mitään muutoksia, joten ei syytä huoleen.Muitakin sellaisia alle herneen kokoisia imusolmukkeita meidän pojalla tuntuu, niitä lääkäri ei pitänyt minään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hei!Huomasin muutama päivä sitten pojallamme vasemmalla puolella kaulaa patin. Ei sitä muuten huomaa, mutta tunnustelemalla kyllä. Pojallamme 1 v 9 kk on ollut jo pitkään jatkunut nuha ja yskä. Mietin myös, että tarttisko mennä tuon patin takia lääkäriin ? Muutoin poika on kyllä ihan pirteä ja vauhdikas vaikka flunssaa piteleekin.

Jos se on pelkkä tuollainen suurentunut imusolmuke-juttu niin hyvä.. Mulla on itsellä kasvanut lapsena (n.2v) just samaan paikkaan patti, jota oli ensin tyhjennetty pariin otteeseen, mutta kasvoi aina vaan isommaksi.. Kun se oli kananmunankokoinen, se leikattiin lastenklinikalla.. Oli imusolmukkeeseen tullut hyvänlaatuinen kasvain!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat